Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?

Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?

Nieuws: Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?

Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht

Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald voor verschillende redenen. Denk aan de grootste hond, de kleinste hond, de langste hond of de hoogste hond, wie is de oudste hond en welke heeft de langste staart. Hieronder volgt een lijst met enkele honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald:

1. De langste hond ooit: Zorba

Zorba was een Engelse Mastiff die in 1989 werd geboren en in 1991 stierf. Hij was de grootste hond ooit en werd gemeten op 93,5 cm hoog en woog 149,7 kg. Haar lengte bedroeg maar liefst 2 meter en 40 cm! bijna de lengte van een Smart Hij woonde in Engeland en was bekend om zijn rustige en vriendelijke persoonlijkheid.

2. De kleinste hond ooit: Miracle Milly

Miracle Milly is een Chihuahua die in 2013 werd geboren en nog steeds in leven is. Ze is de kleinste hond ooit en werd gemeten op 9,65 cm hoog en 180 gram zwaar. Ze woont in Puerto Rico met haar eigenaren, die haar hebben geadopteerd toen ze nog een puppy was.

3. De grootste hond ooit: Zeus

Zeus, een nog jonge Duitse Dog is 1,04 meter(!) hoog en daarmee volgens het Guinness Book of Records, voor zover bekend, de grootste hond. Zeus leeft, samen met zijn trotste baasje Brittany Davis, in de Amerikaanse staat Texas.

4. De meeste volgers op Insta: JiffpomJiffpom, een Pomeranian uit de Verenigde Staten is de meest populaire hond op Instagram, met 9.5 volgers op 24 december.

5. De langste staart: Keon

De langste staart van een hond meet 76,8 cm en dit record staat op naam van de Ierse Wolfshond Keon. Trotse eigenaar is Ilse Loodts uit België.