De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie

De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie

Nieuws: De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie

Het merk Ford heeft de Quiet Kennel’ ontworpen en ontwikkeld. Een hondenhok uitgerust met tegengeluid technologie.

Laat het vuurwerk maar knallen, dat is wat veel Nederlanders toch wel denken tijdens de jaarwisseling. Onze trouwe viervoeters denken hier toch heel anders over. De Amerikaanse autogigant Ford bedacht daarom de ‘Quiet Kennel’; een hondenhok uitgerust met tegengeluid technologie.

Voor deze bench, of eigenlijk luxe hondenhuis werd gebruikt gemaakt van dezelfde technologie die Ford ook in haar auto's gebruikt, de zogenaamde noise-canceling technologie. Hierbij worden geluiden van buiten gedetecteerd en met tegengestelde geluidsgolven geneutraliseerd. Om het helemaal te tunen is dit luxe hondenhuis afgewerkt met geluidswerende materialen zoals onder andere kurk.

Dit toch wel futuristische hondenhok heeft een modern design en er past één middelgrote hond in. De glazen deur gaat automatisch open en dicht en er is zelfs een ventilatiesysteem in aangebracht.

Waar kan ik hem kopen?

Mocht je toch interesse hebben, dan moeten we je toch teleurstellen want voorlopig is de Quiet Kennel een prototype en het is nog maar de vraag of het ooit in productie komt. Voor de autogigant is het ontwikkelen van deze kennel meer een gimmick om te laten zien welke slimme technologieën het aan boord van haar auto’s heeft. Toch denken wij dat menig hondenbezitter hier best wel wat geld voor over hebben, zeker tijdens de rumoerige jaarwisselingen.
Wil je meer weten wat je kunt doen tegen vuurwerkangst bij de hond? lees dan dit artikel

Anderen bekeken ook