De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie

Nieuws: De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie

Het merk Ford heeft de Quiet Kennel’ ontworpen en ontwikkeld. Een hondenhok uitgerust met tegengeluid technologie.

Laat het vuurwerk maar knallen, dat is wat veel Nederlanders toch wel denken tijdens de jaarwisseling. Onze trouwe viervoeters denken hier toch heel anders over. De Amerikaanse autogigant Ford bedacht daarom de ‘Quiet Kennel’; een hondenhok uitgerust met tegengeluid technologie.

Voor deze bench, of eigenlijk luxe hondenhuis werd gebruikt gemaakt van dezelfde technologie die Ford ook in haar auto's gebruikt, de zogenaamde noise-canceling technologie. Hierbij worden geluiden van buiten gedetecteerd en met tegengestelde geluidsgolven geneutraliseerd. Om het helemaal te tunen is dit luxe hondenhuis afgewerkt met geluidswerende materialen zoals onder andere kurk.

Dit toch wel futuristische hondenhok heeft een modern design en er past één middelgrote hond in. De glazen deur gaat automatisch open en dicht en er is zelfs een ventilatiesysteem in aangebracht.

Waar kan ik hem kopen?

Mocht je toch interesse hebben, dan moeten we je toch teleurstellen want voorlopig is de Quiet Kennel een prototype en het is nog maar de vraag of het ooit in productie komt. Voor de autogigant is het ontwikkelen van deze kennel meer een gimmick om te laten zien welke slimme technologieën het aan boord van haar auto’s heeft. Toch denken wij dat menig hondenbezitter hier best wel wat geld voor over hebben, zeker tijdens de rumoerige jaarwisselingen.
Wil je meer weten wat je kunt doen tegen vuurwerkangst bij de hond? lees dan dit artikel
Hieronder een filmpje van Ford over de kennel

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Mooiste pommeriaantjes van Nederland

Wij hebben een nestje van 3 pommeriaantjes. We hebben 2 teefjes en een reu. De zwarte puppie is een

Mooie Duitse Herder pups

Te koop Mooie Duitse Herder pups. Zijn nu 4 weken oud en mogen per 30 juli het nest verlaten. Het z