Dobermann redt familie tegen aanval van vier cobra's

Dobermann redt familie tegen aanval van vier cobra's

Nieuws: Dobermann redt familie tegen aanval van vier cobra's

Een hond heeft zijn eigen leven opgeofferd om acht familieleden te beschermen tegen de aanval van vier cobra's. De Dobermann vocht uren lang met deze slang

BHUBANESWAR: De held van de familie is er niet meer. Het was een bloederige strijd die deze reu voerde tegen de cobra's. De hond lag op de patio om het huis en de familie te beschermen toen maandagavond vier berg cobra's het huis binnen wilden sluipen van de familie Dibakar.

Stuk voor stuk wist deze reu de Cobra's uit te schakelen. Minuten nadat hij de cobra's vermoord had stierf de Dobermann aan de gevolgen van de giftige slangenbeten. Wat overbleef was een triest aangezicht voor de eigenaar. Bloed en verderf op zijn patio, de vier Cobra's en zijn overleden hond, zijn beschermer

De eigenaar Dibakar had de Dobermann pas sinds een paar maanden. "Ik ben geschokt. Hij heeft het hoogste offer gebracht voor mij en mijn familie. Ik zal hem herinneren tot onze dood. Ik bid tot God - Moge zijn ziel rusten in vrede ", zei een emotionele Dibakar.

Honderden mensen uit nabijgelegen gebieden gingen met spoed naar het dorp toen het nieuws zich verspreidde. De dorpelingen legden bloemenkransen op het lichaam van de gedode hond en hielden een rouwstoet voordat hij werd begraven. In het dorp Sebakpur , gelegen in een wat afgelegen gebied ervaren de dorpelingen wel vaker dat slangen de huizen en dierenverblijven binnen proberen te dringen.