Hondenschool Attent

Hondenschool Attent
Attent voor hond én mens.
Dat is welzijnsgericht werken.

Puppycursus
Trotse eigenaar van een nieuwe pup? In de puppy-periode is het essentieel om actief bezig zijn met de opvoeding van je hond, en een puppycursus is het ideale begin van jullie leven samen. Tijdens de puppycursus op onze hondenschool werken we op een leuke en gezellige manier aan socialisatie, gehoorzaamheid en behendigheid. We bouwen aan het zelfvertrouwen van baas en hond: jouw hond leert zich rustig en zelfstandig te gedragen in allerlei situaties en jij leert de ideale basis voor een leven lang plezier.

Vervolgcursussen
Tussen de 6 en 14 maanden komt een hond in de puberteit. Zoals alle pubers zal jouw hond proberen jouw grenzen op te zoeken. Dit kan voor hondeneigenaren een moeilijke periode zijn, en ook voor je hond is die onzekerheid een stressfactor. De vervolgcursussen van Hondenschool Attent helpen jou en je hond op een leuke en ontspannen manier door deze periode heen. We doen spelletjes en richten ons op gehoorzaamheid, gedrag en behendigheid. Je leert het contact terug te winnen en te behouden, en jouw hond leert dat hij gerust op jouw sturing kan vertrouwen.

Behendigheid
Behendigheid of Agility is een sport waarbij je met je hond zo snel mogelijk een parcours aflegt en waarbij je hond verschillende toestellen moet nemen zoals: hoogtesprongen, tunnels, slaloms en andere toestellen. Door deze sport ontstaat een goed contact tussen de hond en de eigenaar, daarnaast leert de hond bewustzijn van zijn lichaam en evenwicht waardoor de hond ook in het dagelijkse leven zelfverzekerd kan bewegen.

Gedragstherapie?
Als je hond probleemgedrag vertoont, is het verstandig om aan hondengedragstherapie te denken. Als gediplomeerd gedragstherapeute richt ik me altijd op oplossingen die op een efficiënte en harmonieuze manier verbetering brengen, en die zo goed mogelijk bij uw situatie passen. Ik heb de 4-jarige opleiding kynologische gedragstherapie gevolgd en afgerond bij DogVision en ben getraind volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor kynologische gedragstherapeuten, de NVGH.

Voedingsadvies
Twijfel je over de voeding van je hond? Heeft je hond klachten zoals diarree, jeuk, kale plekken of regelmatig ontstekingen aan oren? Lees verder op onze site wat ik voor je betekenen kan.
Ik heb de jaaropleiding gevolgd en afgerond bij Lotte Botter van Lotte's Logica. Daarnaast blijf ik regelmatig bijscholing volgen en ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Details

Adres
Meenweg 4
Plaats
7522AL Beltrum
Telefoon
0610343079
Fax
Website
Email
Stuur e-mail
Rubriek
Hondenschool

Openingstijden

 • Ma
  Gesloten
 • Di
  Gesloten
 • Wo
  09:00-17:00
 • Do
  09:00-17:00
 • Vr
  17:00-20:30
 • Za
  10:00-16:30
 • Zo
  10:00-16:30

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Puppycursus , Vervolgcursus , Pubercursus , Behendigheidstraining , Agility , Gedragstherapie , Voedingsadviezen
Specialiteiten:
Agressieve hond , Angst voor honden , Angstgedrag/agressie , Angstige hond , Behendigheid , Beloningsgerichte trainingen , Blackbox-model , Gedrag & gehoorzaamheid , Gedragsbegeleiding , Gedragsproblemen , Gedragstherapie , Gehoorzaamheid , Getraumatiseerde honden , Herplaatste honden en ontwikkeling , Honden met een rugzakje , Hondenpsycholoog , Hondensport , Hondentaal leren lezen/begrijpen , Maatwerk , Nazorg , Opvoeden van je hond , Persoonlijke begeleiding , Positieve training , Privé training / les , Probleemgedrag , Pup socialisatie , Puppy gedrag en ontwikkeling , Puppybegeleiding , Puppy-puber begeleiding , Puppy's , Sociale huishond , Socialisatie cursus , Thuisbegeleiding , Training aan huis , Verlegen honden , Vuurwerktraining , Zelfvertrouwen opbouwen dmv games , Trekken aan de lijn , Pup en puber trainingen


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
DogVision
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
NVGH - Nederlandse Vereniging van Honden Gedragstherapeuten (voorheen Alpha)
Algemeen Oordeel ( 1 review)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto