Kemeling & Dogs Training

HONDENSCHOOL KEMELING & DOGS TRAINING LEVERT PROFESSIONELE HONDENTRAININGEN De hondenschool is vlakbij Amersfoort, Bilthoven en Zeist: een professionele hondenschool met groepstraining en privéles Onze positieve trainingsmethoden zijn gebaseerd op het belonen van goed gedrag en staan centraal in alles wat we doen. Respect voor elkaar, je veilig voelen (zowel de hond als de begeleider) en samen plezier beleven, staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de puppy cursus met je hond is contact leren maken en leren wat je WEL wilt van je hond (in plaats van corrigeren) belangrijk. Onze specialisten streven ernaar om de band tussen hond en begeleider tijdens de cursus te laten groeien. Naast de basisoefeningen, passend bij de leeftijd van de pup, besteden we ook veel aandacht aan socialisatie. Bij ons zijn alle honden in de puppy- en puberles en alle andere cursussen welkom, mits ze gevaccineerd zijn. Wil je samen komen of met het hele gezin, dit is geen enkel probleem. Naast de puppycursus en pubercursus biedt de hondenschool de volgende hondentrainingen aan: Oriëntatie Fun Treibball Balans & Coördinatie Hoopers ABC-training Mind Walk Your Dog Rally-O Op het gebied van hoog risico hond, uitvallende hond, assistentiehond en gedragstherapie werken we samen met de volgende specialisten: Joost Hoevers, specialist op het gebied van hoog risico honden. Ook juist voor de uitvallen-de hond kan hij de juiste begeleiding bieden. Mocht je hier wat meer over willen weten stuur dan een bericht aan info@kemelingdogs.nl. Kim Noordermeer, gedragstherapeut: www.praktijkvoorhondengedrag.nl Hilde van der Burg, HKC Stichting Paws of Pride (gecertificeerd in het opleiden van Assistentiehonden). Wilt u meer informatie over het trainen van Assistentiehonden, stuur dan een bericht aan in-fo@kemelingdogs.nl.

Details

Adres
Landgoed Beukbergen Amersfoortseweg 59 3712 BB Huis ter Heide
Plaats
3712 BB Huis ter Heide
Telefoon
0653945048
Fax
Website
Email
Stuur e-mail
Rubriek
Hondenschool

Openingstijden

 • Ma
  09:00-17:00
 • Di
  09:00-17:00
 • Wo
  09:00-17:00
 • Do
  09:00-17:00
 • Vr
  09:00-17:00
 • Za
  09:00-17:00
 • Zo
  09:00-17:00

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Hondenschool , Pubercursus , Gedragstherapie , Assistentiehonden , Privélessen , Puppycursus , Groepstrainingen , Socialisatie , Gedragsproblemen
Specialiteiten:
Angstgedrag/agressie , Communicatie tussen mens en dier , Fun- en behendigheidscursus , Gedragstherapie , Puppy gedrag en ontwikkeling , Lezingen over vuurwerkangst, hond-kind begeleiding, socialisatie etc.


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
Martin Gaus Academie
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
O&O , Raad van Beheer
Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto