Paws4Fun

De hondenschool is gelegen aan de rand van Zevenaar en is makkelijk bereikbaar vanuit Arnhem, Didam, Duiven, Groessen, Huissen, Velp, Westervoort en Zevenaar.
Bij Paws4Fun staan het ontdekken van het potentieel van je hond, het oplossen van trainingsproblemen en het beter begrijpen van je hond en zijn behoeften centraal.

Onze groepen zijn klein en persoonlijk en de cursussen worden op een goed afgesloten, veilig trainingsveld gegeven. De sfeer is ontspannen, geen stress, geen obediencestraf, maar wel kwispelende staarten en veel spel.

Het leren is op positieve, motivatie gerichte methoden gebaseerd (clickertraining) om ervoor te zorgen dat jij en je hond het beste uit jullie tijd bij ons kunnen halen. Dit geeft de basis voor levenslang plezierig samenleven en trainen. Honden zijn ware meesters wanneer het op leren aankomt en genieten er zichtbaar van.

In onze cursussen bereiden communicatiewe je voor op het leven met je hond in de echte wereld waarbij je oefeningen krijgt die je in verschillende situaties kunt gebruiken en toepassen.

Ons doel is je relatie met je hond te verbeteren. Helpen om jullie samen te laten werken te allen tijde en niet alleen in de les. De lessen geven je de vaardigheden maar door de training in je dagelijkse routine op te nemen zul je de beste resultaten bereiken.

Dat is simpel: een prettige en gehoorzame hond. De hond die je wilt! Verkrijg nieuwe kennis over en begrip voor je hond om je vertrouwen en controle te geven. Leer wat je hond motiveert en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Ontdek hoe je samen plezier kunt hebben en hoe je onderwijl een vrolijke, attente hond krijgt.

Details

Adres
H. Remmelinkweg 11/A
Plaats
6996DH Drempt
Telefoon
06-18428211
Fax
Website
Email
-
Rubriek
Hondentraining

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Apporteren , Basiscursus , Behendigheidstraining , Clickertraining , Gedragstherapie , Gehoorzaamheidstraining , Kind en hond training , Opvoedingscursus , Puppycursus , Speuren , Treibball , Trucjes , Vervolgcursus , Activiteiten , Advies , Hondencursus , Hondensport , Lezingen , Privélessen , Hondentrainingen , Workshops
Specialiteiten:
Privé training / les , Pup socialisatie , Rally-o , Sport en spel


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
Er zijn bij ons geen gegevens bekend welke certificaten deze hondenschool in het bezit heeft
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
Er zijn bij ons geen gegevens bekend of deze hondenschool aan is gesloten bij een beroepsvereniging
Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto