Kyno Connect Hondentraining

Kyno Connect methode ©
Connect - Learn - Have fun!

Een goede relatie tussen mens en hond begint met wederzijds respect en begrip, maar vooral KENNIS!
Om uw hond op de juiste manier op te voeden/ begeleiden/ trainen is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag, leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond, want een hond is tenslotte geen mens in een vachtje.

Onze missie is dat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en vooral samen plezier hebben!
U wilt toch ook een band van respect, vertrouwen en plezier met uw hond!

Bij Kyno Connect staat daarom het positief trainen en begeleiden van honden centraal. Dit betekent dat er op een hondvriendelijke en plezierige manier getraind wordt. Ons uitgangspunt is dan ook verkeerd gedrag voorkomen en/of ombuigen en goed gedrag belonen. Heel belangrijk in onze benadering is dat we u leren kijken naar wat de hond wél voor gedrag vertoont en WAAROM i.p.v. kijken naar wat hij/zij NIET doet. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het beter leren begrijpen en "lezen" van uw hond. Hierbij wordt er vooral gelet op de lichaamstaal van de hond, maar ook op die van uzelf.

Verder staat persoonlijke aandacht en begeleiding erg hoog in het vaandel, het maximum aantal in een groep is dan ook 8 cursisten. Op deze manier kunnen wij u persoonlijke begeleiding op maat bieden, want geen één hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde!

Connect!
De basis van de Kyno Connect methode is de juiste connectie met uw hond!
Wij leren u op de juiste manier contact te maken en communiceren met uw hond, van hieruit kunt u bouwen aan een geweldige relatie gebaseerd op respect en vertrouwen.

Learn!
Niet alleen de hond moet veel leren, maar u ook!
U zult veel leren over hondengedrag, communicatie en leerprincipes zodat U uw hond weer kunt leren gehoorzaam te zijn en naar u te luisteren in alle situaties!

Have fun!
Plezier staat op de eerste plaats!
Uw hond is sneller bereid om naar u te luisteren als hij er plezier in heeft. En U wilt toch ook samen met u hond leuke dingen doen? Daarom staat bij Kyno Connect tijdens alle trainingen plezier centraal!

Details

Adres
Purmerenderweg 43/A
Plaats
1461DD Zuidoostbeemster
Telefoon
06-23004923
Fax
Website
Email
-
Rubriek
Hondentraining

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Apporteren , Basiscursus , Behendigheidstraining , Breitensport , Clickertraining , Combisport , Combitraining , Dogfrisbee , Flyball , Gedragstherapie , Gehoorzaamheidstraining , Hindernisbaan , Jachttraining , Kind en hond training , Opvoedingscursus , Puppycursus , Ringtraining , Speuren , Treibball , Trucjes , Vervolgcursus , Activiteiten , Advies , Begeleiding , Hondencursus , Hondensport , Hondenuitlaatservice , Lezingen , Hondentrainingen , Workshops
Specialiteiten:
Agressieve hond , Probleemgedrag


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
DogVision
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
O&O
Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto