Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde hondengedragstherapeut. Omdat ik ook puppycoach ben noem ik mijzelf een hondenspecialist.
Mijn belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen.
Om gedragsproblemen bij uw pup te voorkomen geef ik een puppy cursus.

Hondengedragstherapie

De aard van de gedragsproblemen bij honden die ik in mijn praktijk tegenkom zijn uiteenlopend van onzindelijk gedrag, ongehoorzaamheid tot zeer agressief gedrag. In een consult bij u thuis bespreek ik een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Meer informatie vindt u terug op mijn website www.hondenspecialist.nl

Puppycursus

Naast het analyseren en oplossen van gedragsproblemen bij honden houd ik mij ook bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Ik doe dit niet met het geven van een standaard puppycursus, maar met een puppy cursus geheel privé. Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van gedragsproblemen met de hond voorkomt. Meer informatie over de puppycursus vindt u op mijn website www.hondenspecialist.nl

Al ruim 15 jaar heb ik mijn eigen praktijk en ben ik fulltime als hondengedragstherapeut of als puppytrainer actief. Ik noem mij daarom zelf liever een hondenspecialist dan bijvoorbeeld een hondenfluisteraar.
Inmiddels heb ik een groot werkgebied van het noorden tot het zuiden van het land en werk ik zelfs af en toe in het buitenland. Sinds een paar jaar ben ik docent van de Opleiding tot hondenspecialist ( www.opleidinghondengedragstherapeut.nl ).
Een goede samenwerking met dierenartsen is voor mijn praktijk van groot belang. Zij verwijzen regelmatig mensen met hun hond naar mij door voor een puppy training of een gedragstherapieconsult.

Op mijn website hondenspecialist.nl kunt u meer informatie vinden over het aanvragen van een consult voor het gedragsprobleem van uw hond of het volgen van de puppy cursus privé. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact met mij zoeken indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Details

Adres
J. Greshoffstraat 12
Plaats
1321AL Almere
Telefoon
036-8448774
Fax
Website
Email
-
Rubriek
Hondentraining

Openingstijden

 • Ma
  08:00-18:00
 • Di
  08:00-18:00
 • Wo
  08:00-18:00
 • Do
  08:00-18:00
 • Vr
  08:00-18:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Activiteiten , Advies , Begeleiding , Cursussen , Gedragstherapie , Hondencursus , Hondenuitlaatservice , Lezingen , Privélessen , Puppycursus , Hondentrainingen , Workshops
Specialiteiten:
Probleemgedrag


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
Er zijn bij ons geen gegevens bekend welke certificaten deze hondenschool in het bezit heeft
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
NVGH - Nederlandse Vereniging van Honden Gedragstherapeuten (voorheen Alpha)
Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto