Hondenschool Smart Dogs

Bij Hondenschool Smart Dogs kunt u terecht voor een puppycursus, gevorderdencursus, Sport&Spel en Brain Games ofwel Hersenwerk Voor Honden die allen op een beloningsgerichte manier worden gegeven. De trainingslokatie is geheel omheind, voorzien van professionele verlichting en is gelegen in Maastricht (Scharn).
Bij Smart Dogs is het hele gezin welkom en mogen kinderen actief deelnemen aan de cursus. We trainen in kleine groepjes en de lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen in zijn eigen tempo kan oefenen. De lessen duren een uur, in het laatste kwartier is er een vragenronde en mogen de honden naar hartenlust spelen. Tijdens de puppycursus worden debasiscommandos stapsgewijs geleerd zoals de zit, lig, wandelen aan de riem zonder trekken en nog veel meer.
Bovendien krijgt u een leuk welkomstpakket, een hand-out met basis oefeningen over de verzorging van uw hond en van elke les feedback per mail.
Voor de honden die de basiscommando beheersen is er een gevorderdencursus. Tijdens de gevorderdencursus leert de hond nieuwe, zeer praktische commandos die dagelijks van pas kunnen komen. Tevens worden enkele basiscommandos herhaald met meer afleiding.
Dan is er ook nog de cursus Sport & Spel. Dit is plezier voor twee en ideaal als u wat extra's met uw hond wilt doen. Sport&Spel bestaat uit een parcourtje lopen, leren van trucjes en veel meer. Tijdens dit gezellig uurtje kan de hond zijn energie goed kwijt.
Privélessen zijn ideaal voor als u niet in een groep wilt trainen. Bij deze lessen krijgt u één op één aandacht waardoor het aanleren van de commandos sneller zal gaan. Voor de honden die geen puppycursus hebben gevolgd en toch graag willen deelnemen aan de gevorderdencursus kunnen de privélessen een uitkomst bieden. Door het volgen van een paar privélessen kunnen de basiscommandos geleerd worden en kan de hond doorstromen naar de gevorderdencursus.

Brain Games is een leuke mentale uitdaging voor baas en hond.
Voor meer informatie over Brain Games en andere cursussen kunt u een kijkje nemen op onze website www.smartdogs.nl
of bel naar 06-40090631

hondenschool Maastricht, puppycursus, puppycursus Maastricht, Puppies, puppys, gehoorzaamheidscursus, gehoorzaamheidstraining, gevorderdencursus, gevorderdentraining, gedragsdeskundige, gedragstherapie, Sport en spel, agility, hondensport, hondenspeelgoed, everlasting funball, kong, hondentrimsalon, u-lead, halti antitrektuig, pubercursus, hersenwerk voor honden , hersengymnastiek, Brain Games

Details

Adres
Den Olieberg 46
Plaats
6231AX Meerssen
Telefoon
06-40090631
Fax
Website
Email
-
Rubriek
Hondentraining

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Opleidingen en specialiteiten

Activiteiten:
Puppycursus , Advies , Advies , Begeleiding , Brain games , Hondencursus , Gehoorzaamheidstraining gevorderd , Hersenwerk voor honden , Privélessen , Puppycursus , Sport en spel cursus , Theorieavonden , Workshops
Specialiteiten:
Beloningsgerichte trainingen


Certificaten / Gevolgde opleidingen:
Er zijn bij ons geen gegevens bekend welke certificaten deze hondenschool in het bezit heeft
Aangesloten bij de volgende beroepsvereniging(en):
Er zijn bij ons geen gegevens bekend of deze hondenschool aan is gesloten bij een beroepsvereniging
Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto