Ashley's Bernedoodles - reviews

Fokker-logo

Wie is Ashley's Bernedoodles?

Hallo en welkom op mijn pagina. Ik wil me eerst even voorstellen, ik ben Ashley, ik ben een fokster van Bernedoodles en woon samen met mijn vriend en dochter in Zutphen. Ik fok bernedoodles op een verantwoordelijke manier, mijn fok programma is dan ook vooral gericht op de gezondheid van de pups. Al mijn honden zijn volledig getest op o.a. Heupen, Ellebogen en ogen, maar ik test ook hun DNA via Embark op 192 erfelijke ziekten op kleurvererving en op vacht structuur, Mijn honden zijn in het bezit van een afstammingsbewijs, hierdoor weten wij hun bloedlijnen, maar ook hun medische achtergrond. Alle officiële uitslagen liggen uiteraard bij mij ter inzage maar u kunt deze ook vinden onder de knop "Onze Honden" door te klikken op de foto van de betreffende hond. De Bernedoodle is een ras dat wint het in populariteit, dit door hun fantastische temperament, intelligentie, loyaliteit, en hun mooie kleuren en aftekening. Door de levensduur en de non-shedding kwaliteiten van de poedel samen te voegen aan het loyale en vriendelijkheid van de Berner komt het beste van beide rassen samen. Uiteraard heb ik ook aan scholing gedaan voordat ik hieraan begon en heb ik mijn diploma besluit houders voor dieren behaald. Mijn honden leven in huis, de pups worden ook in huis geboren en krijgen de zorg en aandacht die ze verdienen. Ze worden elke 2 weken ontwormd en met 6 weken ingeënt en gechipt.

Ashley's Bernedoodles met als eigenaar Ashley Steinvoort is gevestigd in Zutphen aan het adres Warnsveldseweg, in Nederland. Ashley's Bernedoodles heeft momenteel 1 advertentie voor een herplaatser of pup vermeld staan  

Met welke rassen fokt Ashley's Bernedoodles?

Ashley's Bernedoodles fokt met 1 ras: Bernedoodle

Lees hier de reviews over de fokkerij Ashley's Bernedoodles. Heb jij ervaring met deze kennel? Plaats dan hier je review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

bernedoodle pups beschikbaar!

bernedoodle pups beschikbaar!

Geboortedatum:
6 mei 2023
Ras:
Bernedoodle
Prijs:

Mijn bernedoodle teef jinx is 6 mei bevallen van 8 pups. We hebben nog 3 Bernedoodle pups beschikb

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test