Caro Canou's - dekhonden

Fokker-logo

Bijgaand tref je informatie aan over de hond(en) waarmee de fokker Caro Canou's fokt. Heb je ervaring met deze hondenfokker? Ben je benieuwd wat voor ervaring anderen hebben gehad met deze kennel? Kijk dan bij de reviews / recensie. Je hebt daar ook de mogelijkheid om je ervaring te delen.

Kyra

Kyra

Geboortedatum: 2 juni 2010

Geslacht: Teef

Ras: Amerikaanse Naakthond

Stamboom:Ja

Dit is Kyra, mijn eerste Amerikaanse haarloze terrier, die mijn liefde voor dit ras enkel maar groter heeft gemaakt! Kyra heeft nu 3 nestjes pups gehad en zal hiermee de fakkel doorgeven aan de volgende generatie.

Dio

Dio

Geboortedatum: 24 juli 2012

Geslacht: Reu

Ras: Amerikaanse Naakthond

Stamboom:Ja

Dio is onze reu, deze knappe solid blue reu brengt een mooie bloedlijn naar België. Dio is vader van 3 nestjes, waarvan 2 met Kyra. Hij geeft zowel zijn super mooie bouw als zijn karakter door aan de pups. Dio is beschikbaar voor geteste AHT's met stamboom.

Diva

Diva

Geboortedatum: 22 juli 2015

Geslacht: Teef

Ras: Amerikaanse Naakthond

Stamboom:Ja

Diva is een dochter van Kyra en Dio van ons C-litter. Deze prachtige zwart witte meid heeft het beste van beide ouders. Diva is reeds getest en gezond verklaard en zal in de toekomst moeder opvolgen en een nestje verwachten.

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test