`t Zwermlaecken - dekhonden

Fokker-logo

Bijgaand tref je informatie aan over de hond(en) waarmee de fokker `t Zwermlaecken fokt. Heb je ervaring met deze hondenfokker? Ben je benieuwd wat voor ervaring anderen hebben gehad met deze kennel? Kijk dan bij de reviews / recensie. Je hebt daar ook de mogelijkheid om je ervaring te delen.

Noa van `t Zwemlaecken, roepnaam Sera

Noa van `t Zwemlaecken, roepnaam Sera

Geboortedatum: 21 mei 2013

Geslacht: Teef

Ras: Engelse Springer Spaniel

Stamboom:Ja

Sera is een hardwerkende en jagende dame die zich bewezen heeft in de all round jacht. Daarnaast is zij een heerlijke en lieve aanhankelijke gezinshond en opgegroeid met onze kinderen. Bewezen vererfde nakomelingen van Ameland tot aan de Franse grens. Dit is haar laatste nestje en het zijn 5 prachtige zwart witte vitale en zware pups!

Tommy

Tommy

Geboortedatum: 12 maart 2015

Geslacht: Reu

Ras: Engelse Springer Spaniel

Stamboom:Ja

Tommy, is een bekende in de wereld van de veldwedstrijden! Naast de diverse diplomas heeft Tommy ook een aantal uitstekende en uitmuntende kwalificaties gehaald! Daarnaast is Tommy een hard apporterende hond die alle facetten beheerst, dirigeren, nazoek, zweetwerk...kortom een top allround jachthond!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test