Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De

Naast ruime praktijkervaring en de beschikking over goede technische voorzieningen is vooral onze persoonlijke inzet zonder tussenkomst van andere collegas bij uitstek hetgeen dat u van ons kunt verwachten.

Wij zullen altijd proberen om met de eigenaar(s) samen in nauw persoonlijk overleg de beste therapie voor uw dier te realiseren.

De behandeling van kleine gezelschapsdieren zoals honden,katten ,knaagdieren fretten en vogels gebeurt volgens de meest recente inzichten en technieken van de reguliere en alternatieve diergeneeskunde.Dit alles voor zover dat in de 1e lijn behandeling aan de orde is.
Indien noodzakelijk kan uw patient altijd worden doorverwezen naar 2e lijns diergeneeskundige klinieken binnen redelijk bereik,waar in overleg met behulp van geavanceerde methoden nadere diagnose en therapie ingesteld kan worden.
Uiteraard wordt ook de jaarlijkse enting en controle van uw huisgenoot door ons verzorgd.

Onze kennis en kunde op het gebied van de geneeskunde van landbouwhuisdieren ligt vooral in de begeleiding van varkensbedrijven ( zeugen en vleesvarkens )Wij leggen daarbij vooral het accent op het stellen van een goede diagnose niet alleen bij acute problemen maar juist ook bij chronische soms sluimerende problemen.( Analyse kengetallen)
Hiervoor is het gebruikelijk ook in overeenstemming met IKB eisen te komen tot vaste afspraken voor bedrijfsbezoeken,waarbij aan de problemen ruim aandacht kan worden geschonken.
Uiteraard staan de modernste onderzoekstechnieken,waaronder eenvoudige postmortaal onderzoek ter plekke,ons ter beschikking .
Een therapie in de vorm van medicatie geschiedt naar de regels van de IKB en kan uit eigen apotheek geleverd worden maar ook in overleg en met recept uit een andere apotheek volgens de POM-nonPOM regels.

Hoewel onze activiteiten bij varkensbedrijven het belangrijkste zijn ,zijn wij zeker ook actief in het begeleiden van schapenhouderijen waarbij uiteraard de ingrepen bij de ooi rondom het lammeren de hoofdzaak vormt.

.

Adresgegevens

Adres
Melkweg 59
Plaats
7871PH Klijndijk
Telefoon
0591-512363
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , diergeneeskundige praktijk
Behandelingen:
Bloedonderzoek , Castratie , Gebit reinigen , Homeopathie , Interne Geneeskunde , Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) , Oogheelkunde , Operatie / chirurgie , Orthopedie , Sterilisatie , Tandzorg / tandheelkunde , Vaccinatie / inenting


Diensten:
Behandeling op locatie , Behandeling spoedgevallen , Chippen huisdier , Consult / spreekuur , Erfelijkheidsonderzoek , Paardenkeuring , Periodieke controle , Ziektepreventie

Dieren:
cavia's , Fretten , Geiten , Honden , Katten , Knaagdieren , Koeien , Konijnen , Paarden , Schapen , Varkens , Vogels
Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur , Diagnostische apparatuur , Gasanesthesieapparatuur , Operatiekamer , Opnameruimte , (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur

Producten:
Dieetvoer , Medicijnen , Ontwormingsmiddel , Vlooienmiddel , Voedingssupplementen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto