Huisdierenziekenhuis & Paardenkliniek

Een volledig pakket aan diergeneeskundige zorg

Onze kliniek heeft zich ten doel gesteld om de diergeneeskunde op een professionele en kwalitatief hoogstaande wijze uit te oefenen. Wij willen alleen het beste voor uw huisdier.

Om dit doel waar te maken werken wij met een groot team aan dierenartsen en paraveterinairen. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis en deze wordt bijgehouden door het volgen van congressen , bijscholingen en vakliteratuur. Onze dierenartsen kunnen zich gaan specialiseren op deelgebieden en hiermee onze kennis op een hoger niveau brengen.

Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder ontwikkeld en onze kennis en kunde uitgebreid. Hieronder vind u een overzicht van onze expertises.

v MRI - digitale röntgenologie - echografie
v Tandheelkunde
v Laboratoriumdiagnostiek
v Dermatologie (allergietesten)
v Interne geneeskunde
v Fysiotherapie bij honden
v Chirurgie (ook scopie)
v Orthopedie

Het Huisdierenziekenhuis en de kliniek voor paarden in Honselersdijk, de Dierenklinieken Leyweg en de Vogelkelder in Den Haag, en de Dierenklinieken Wateringen, Monster en s Gravenzande. zijn onderdeel van het Veterinair Centrum . Operatieve ingrepen en onderzoeken zoals röntgenologie en echo onderzoek worden uitgevoerd in het Huisdierenziekenhuis. Als een van de weinige klinieken in Nederland beschikken wij ook over MRI.

De spreekuren gaan volgens afspraak, dit heeft als voordeel dat de wachttijden beperkt blijven en wij meer tijd voor u en uw huisdier kunnen nemen. Dierenarts Becking heeft zich naast de eerste lijns zorg toegelegd op de huid problematiek bij hond en kat en chronisch zieke dieren. Voor pups hebben wij een speciaal puppybegeleidingsprogramma. In ons team hebben wij ook kattengedrag-en hondengedrag deskundigen.

Bij Dierenkliniek de Vogelkelder kunt u ook terecht bij onze gespecialiseerde dierenarts mevrouw Mensink met uw "bijzondere dieren " zoals vogels, niet zo vaak gehouden zoogdieren, reptielen, amfibieën, schildpadden en vissen. Dierenarts Mensink is ruim 12 jaar als dierenarts werkzaam geweest bij Diergaarde Blijdorp. Met recht kan zij zich bogen op een grote ervaring in de behandeling van vogels en exotische dieren. De spreekuren zijn volgens afspraak.

In onze klinieken hebben we een prettige en ontspannen werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat zowel u en uw huisdier zich prettig voelen bij ons. We nemen ruim de tijd voor het onderzoek van uw huisdier. Onze eigen spoeddienst staat 24 uur pe

Adresgegevens

Adres
Harteveldlaan 1/A
Plaats
2675LE Honselersdijk
Telefoon
0174-624544
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  08:00-18:00
 • Di
  08:00-18:00
 • Wo
  08:00-18:00
 • Do
  08:00-18:00
 • Vr
  08:00-18:00
 • Za
  09:00-17:00
 • Zo
  00:00-00:00

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek , Paardenarts
Behandelingen:
Castratie , Sterilisatie


Diensten:

Dieren:
Cavia's , Fretten , Honden , Katten , Knaagdieren , Konijnen , Paarden , papegaaien , Reptielen / amfibieën , Vissen , Vogels
Faciliteiten:

Producten:
Vlooienmiddel , Voedingssupplementen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto