Dierenkliniek Lunetten

Dierenkliniek Lunetten in Utrecht bestaat sinds 1991.
In al die jaren hebben we natuurlijk al heel wat beleefd met eigenaren en hun dieren. Soms hele leuke momenten en soms ook hele trieste momenten, vooral wanneer er afscheid genomen werd van een dierbaar huisdier. Via onze blog kunt u lezen over een aantal van onze ervaringen.

In onze dierenartsenpraktijk in Lunetten, proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken en ruimte te maken voor een persoonlijke benadering.

Wij werken volledig op afspraak en zijn vanaf 09:00 uur s morgens tot 19:00 uur s avonds telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen kunt u ons tijdens onze openingstijden opbellen op tel. nr. 030 289 89 39. We kunnen u dan vast vertellen of er iets is dat u al zelf kunt doen . Verder geeft het ons de gelegenheid om ons voor te bereiden op uw komst en eventuele benodigde spullen klaar te leggen.

Buiten onze openingstijden krijgt u een antwoordapparaat waarop te horen is dat u voor spoedgevallen terecht kunt bij Spoedkliniek Utrecht. Zodoende bent u indien nodig verzekerd van 24 uur per dag diergeneeskundige zorg.

Voor ons staan het dier en de eigenaar op de voorgrond. We zijn dier- en klantvriendelijk en nemen daarom ruim de tijd om samen met u behandelingen te bespreken. Soms kan dit ook betekenen dat de beste keuze geen behandeling is, bijvoorbeeld als uw dier te veel lijdt. Omdat we streven naar de beste oplossing voor u en uw dier, is de benadering persoonlijk. Om stress te voorkomen houden we rekening met een rustige omgeving. Dit is mogelijk omdat we op afspraak werken.

Wij streven naar duurzaamheid. Zo recyclen wij zo veel mogelijk producten binnen onze praktijk. Daarnaast geven we verantwoord medicijn gebruik om resistentie vorming tegen bepaalde medicijnen zoals antibiotica tegen te gaan.

Adresgegevens

Adres
Kampereiland 13/15
Plaats
3524CZ Utrecht
Telefoon
030-2898939
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  09:00-19:00
 • Di
  09:00-19:00
 • Wo
  09:00-19:00
 • Do
  09:00-18:00
 • Vr
  09:00-19:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek
Behandelingen:
Castratie , Sterilisatie


Diensten:

Dieren:
Cavia's , Honden , Katten , Knaagdieren , Konijnen , Vogels
Faciliteiten:
Operatiekamer

Producten:
Medicijnen , Ontwormingsmiddel , Vlooienmiddel

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto