Delftse Dierenkliniek De

Het welzijn van dieren vinden wij zeer belangrijk. De zorg voor uw huisdier is bij ons dan ook in vertrouwde handen. Wij beschikken over up-to-date vakkennis en ruime ervaring. Wij maken gebruik van hoogwaardige instrumenten en moderne apparatuur. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier van dit alles optimaal kan profiteren wanneer het nodig is.
De praktijk
De Delftse Dierenkliniek is een diervriendelijke, modern ingerichte praktijk voor gezelschapsdieren. Oftewel voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en fretten. Wij hebben een wachtkamer, spreekkamers, een voorbereidingsruimte, een opnameruimte met zuurstofkooi, een operatiekamer, een rontgenkamer met digitale rontgen en echo, een laboratorium en een apotheek.
Het team
Ons team bestaat uit dierenartsen drs. Karin Sloet tot Everlo, drs. Manouk Holscher, drs. M. van Leeuwen en paraveterinairen Rianne Douma, Rebecca Korteland, Petra t Hart en Janneke Stam. Vol passie staan we voor u en uw huisdier klaar. Juist omdat wij dol zijn op onze eigen huisdieren, begrijpen wij wat uw huisdier voor u betekent.
Onze diensten
Digitale rontgen
Door het gebruik van digitale rontgen wordt de rontgenfoto snel ontwikkeld en is minder belastend voor uw huisdier en het milieu.
Echografie
We beschikken over een eigen echoapparaat. Zo hebben we een extra middel in huis om sneller en beter een diagnose te stellen. Ook kunt u voor een drachtecho bij ons terecht.

Laboratoriumonderzoek
We voeren analyses uit van bloed, urine, ontlasting, huid en haar.
Zuurstofkooi
Voor benauwde dieren hebben we een zuurstofkooi waarin zij extra zuurstof aangeboden krijgen.

Bloeddrukmeting
Ook dieren kunnen lijden aan een te hoge bloeddruk. Door de bloeddruk te meten en deze indien nodig te corrigeren d.m.v. medicijnen wordt uw huisdier optimaal ondersteund.
Orthopedische ingrepen
Voor de meeste orthopedische ingrepen kunt u ook bij ons terecht. Wij roepen daarvoor orthopeed Klaas Vos in huis die zich heeft toegelegd op de orthopedie. Uw huisdier wordt in uw vertrouwde kliniek geopereerd en wij zorgen voor de nazorg en controles.
Laprascopische sterilisatie
Ook deze ingreep wordt gedaan door Klaas Vos bij ons op de kliniek. Uw huisdier wordt in uw vertrouwde kliniek geopereerd en wij zorgen voor de nazorg en controles.

Adresgegevens

Adres
Burgemeestersrand 198
Plaats
2625NZ Delft
Telefoon
015-2619199
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek
Behandelingen:
Castratie , Sterilisatie


Diensten:
Nazorg

Dieren:
Fretten , Honden , Katten , Konijnen
Faciliteiten:

Producten:

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto