Korte Akkeren Diergezondheidscentrum

Onze praktijk staat voor de beste zorg voor uw huisdier. Wij zijn van mening deze zorg te kunnen bereiken door goede diagnostiek en innovatie, dit laatste zowel in apparatuur als in kennis. Deze visie uit zich in de aanwezigheid van de vele diagnostische mogelijkheden. Zo beschikken wij over moderne echo-apparatuur, digitaal röntgenonderzoek, microscopie en uitgebreide apparatuur voor bloedonderzoek.
Ook wat betreft de behandeling staan wij voor zorg en innovatie. Dit uit zich in moderne behandelmogelijkheden, zoals het opereren met de veilige gasanesthesie. Doordat elke dierenarts een eigen interessegebied heeft, kunnen wij voor elke behandeling hoge kwaliteit aanwezig. Zowel de dierenartsen als de assistentes houden hun kennis op een hoog niveau met het volgen van nascholing en cursussen.

Waarom een Gezondheidscentrum?

Wat wij u wilden bieden, is een uitgebreide en verbeterde dienstverlening. Zoals u misschien weet, hebben de dierenartsen binnen onze praktijk zich allen toegelegd op een eigen vakgebied. Zodoende kunnen wij uitgebreide zorg verlenen aan dieren met kanker, maar ook aan dieren met gebitsproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Om de zorg nog verder te verbeteren hebben wij het gezondheidscentrum voor dieren opgericht. Binnen dit centrum zijn behalve onze praktijk Dierenkliniek Korte Akkeren, ook het Kankercentrum voor Dieren, het Bestralingscentrum voor Dieren, Dierfysiotherapie Nanda van Velzen en een tandheelkundig dierenarts gevestigd. Tevens kunt u voor orthopedische problemen bij ons terecht, want met ingang van 1 juli 2010 is het mogelijk om een afspraak te maken met orthopeed Radbout Kemme, ook is er een mogelijkheid om de eventueel noodzakelijke operatie door dierenarts Kemme bij ons uit te laten voeren.

Adresgegevens

Adres
Emmastraat 29
Plaats
2802LA Gouda
Telefoon
0182-518995
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  07:00-20:30
 • Di
  07:00-20:30
 • Wo
  07:00-20:30
 • Do
  07:00-20:30
 • Vr
  07:00-17:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek
Behandelingen:


Diensten:

Dieren:
Vogels
Faciliteiten:

Producten:

Algemeen Oordeel ( 1 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto