Moens Dierenarts M N J

Bij Dierenkliniek Moens kunt u terecht voor de behandeling van uw huisdier. Wij behandelen in deze praktijk uitsluitend gezelschapsdieren, zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, fretten, reptielen, etc.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om wachttijden en parkeergelden tot een minimum te beperken, werken wij uitsluitend op afspraak.

Onderzoek en de meeste behandelingen verrichten wij in de praktijk zelf. Echter er is ook de mogelijkheid om in overleg een huisvisite af te spreken.

In onze kliniek verrichten wij de meeste en belangrijkste eerstelijns handelingen die de veterinaire gezondheidszorg voor gezelschapsdieren kent. Hierbij moet u denken aan consultatie, het maken van röntgenfoto's, het doen van bloedonderzoek, urineonderzoek, ontlastingsonderzoek, weefselonderzoek, het verrichten van operaties en tandheelkundige behandelingen en advies omtrent voeding, huisvesting en gedragscorrectie. Voor dit laatste werken wij ook samen met een gedragsdeskundige voor honden.

Meer specialistische behandelingen of onderzoeken verrichten wij soms zelf, maar vaak sturen wij door naar een veterinaire specialist. Deze specialisten zijn extra opgeleid aan de universiteit en zijn officieel erkend door de overheid en de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde, waar wij uiteraard ook lid van zijn.

Wij onderhouden met een aantal specialisten een goede en vaak al lange professionele band. Na behandeling door de specialist krijgen wij een uitgebreide rapportage die we verwerken in de patiëntenkaart.

Hetzelfde geldt voor laboratoriumonderzoek (het onderzoek van bloed, weefsel, urine en ontlasting): veel doen wij in ons eigen laboratorium. Wat wij zelf niet kunnen, sturen we op naar een aantal officieel gecertificeerde laboratoria (o.a. dat van de faculteit voor Diergeneeskunde te Utrecht).

Adresgegevens

Adres
Levendaal 71
Plaats
2311JE Leiden
Telefoon
071-5125057
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  09:00-18:00
 • Di
  09:00-18:00
 • Wo
  09:00-18:00
 • Do
  09:00-18:00
 • Vr
  09:00-18:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek , Praktijk voor gezelschapsdieren / huisdieren
Behandelingen:
Advies omtrent voeding, huisvesting en gedragscorrectie , Bloedonderzoek , Cardiologie , Castratie , Gebit reinigen , Gedragstherapie , Interne Geneeskunde , Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) , Oogheelkunde , Operatie / chirurgie , Röntgenfoto's , Sterilisatie , Tandzorg / tandheelkunde , Urine-, ontlastingonderzoek , Vaccinatie / inenting , Vruchtbaarheidsstoornis , Weefselonderzoek


Diensten:
Behandeling op locatie , Behandeling spoedgevallen , Chippen huisdier , Consult / spreekuur , HD-foto / ED-foto (gewrichten hond) , Nazorg , Periodieke controle , Ziektepreventie

Dieren:
Cavia's , Fretten , Honden , Katten , Knaagdieren , Konijnen , Reptielen / amfibieën , Vogels
Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur , Diagnostische apparatuur , Eigen laboratoriumfaciliteiten , Gasanesthesieapparatuur , Operatiekamer , Röntgenapparatuur

Producten:
Dieetvoer , Diervoeding , Medicijnen , Ontwormingsmiddel , Verzorgingsproducten , Vlooienmiddel , Voedingssupplementen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto