Stad en Land Dierenklinieken Koog a/d Zaan

Voor het diergeneeskunding onderzoek, de behandeling en chirurgie en de preventieve zorg van uw huisdier. Met uw hond, kat of konijn bent u bij ons op een goed adres, maar ook met uw fret, cavia, chinchilla, gerbil, hamster rat of muis.

In geval van spoed willen wij zo veel mogelijk voor u bereikbaar zijn. Als wij er niet zijn zult u een bandje horen met daarop de naam van een beschikbare praktijk.

Om ook buiten onze eigen openingsuren garant te kunnen staan voor goede diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Spoedkliniek (SDA).

In onze praktijk, in het hart van de Zaanstreek willen wij voor u het vertrouwde en betrouwbare aanspreekpunt zijn voor de vragen die u heeft omtrent uw huisdier. Voor de acute zorg bij problemen maar ook voor de begeleiding van het welzijn van uw huisdier om zo ziektes te voorkomen.

De gezelligheid van een open spreekuur is allang verleden tijd. Op afspraak, gemiddeld 15 min per consult is er meer tijd en aandacht voor uw huisdier en kunnen zo nodig verdere onderzoeken worden uitgevoerd.

Er worden ook minder huisvisites gereden omdat de diergeneeskundige hulp bij u thuis nooit zo goed kan zijn als bij ons in de praktijk. Een uitzondering wordt gemaakt bij euthanasie, omdat afscheid bij u thuis voor u een meerwaarde kan betekenen. Ook een laatste afscheid op de praktijk krijgt alle tijd en aandacht die hiervoor nodig is.

Het welzijn van uw huisdier is afhankelijk van vele factoren. Dat begint bij de goede informatie rond huisvesting, verzorging en voeding. Met goede informatie, kunt u de juiste keuzes maken en kunt u ook kiezen voor zinvolle preventie of behandeling.

Wij hebben de diagnostische mogelijkheden en hulpmiddelen voor alle mogelijke eerste lijnsproblemen en indien wij er onverhoopt niet uit komen zullen wij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

Met ons team van ervaren dierenartsen en assistentes zijn wij beschikbaar om u en uw huisdier te begeleiden bij tal van te nemen beslissingen om uw huisdier vitaal te houden. Wij zetten ons in voor het welzijn van uw huisdier, maar ook heel belangrijk: wij zijn natuurlijk niet de baas, dus uw ideeën zullen ten alle tijden gerespecteerd worden.

Adresgegevens

Adres
Hoogstraat 17
Plaats
1541KW Koog aan de Zaan
Telefoon
075-6163674
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  08:00-17:00
 • Di
  08:00-17:00
 • Wo
  08:00-17:00
 • Do
  08:00-17:00
 • Vr
  08:00-17:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek , Praktijk voor gezelschapsdieren / huisdieren
Behandelingen:
Bloedonderzoek , Cardiologie , Castratie , Echografie , Gebit reinigen , Gedragstherapie , Homeopathie , Interne Geneeskunde , Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) , Oogheelkunde , Operatie / chirurgie , Orthopedie , Tandzorg / tandheelkunde , Vaccinatie / inenting , Vruchtbaarheidsstoornis


Diensten:
Behandeling op locatie , Behandeling spoedgevallen , Chippen huisdier , Consult / spreekuur , Nazorg , Periodieke controle , Ziektepreventie

Dieren:
Cavia's , Fretten , Honden , Katten , Knaagdieren , Konijnen , Paarden
Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur , Couveuse , Diagnostische apparatuur , Echografische apparatuur , Eigen laboratoriumfaciliteiten , Gasanesthesieapparatuur , Operatiekamer , Opnameruimte , Röntgenapparatuur , (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur

Producten:
Dieetvoer , Diervoeding , Medicijnen , Ontwormingsmiddel , Verzorgingsproducten , Vlooienmiddel , Voedingssupplementen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto