Dierenkliniek Duinpark

Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren, zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren. Om onze kennis up-to-date te houden, volgen zowel dierenarts als assistentes regelmatig nascholingen.

De operaties, gebitsbehandelingen en het maken van röntgenfoto's worden zoveel mogelijk 's morgens uitgevoerd. 's Middags hebben we een inloopspreekuur van 13.00 tot 14.00 uur, daarna werken we op afspraak.

In de praktijk is een couveuse aanwezig voor kleine honden, katten, konijnen en knaagdieren. Deze kan gebruikt worden voor onderkoelde dieren, wat op kan treden bij ernstige ziekte of om onderkoeling te voorkomen, bijvoorbeeld na een operatie. Ook is het mogelijk om bij benauwde dieren via de couveuse extra zuurstof toe te dienen.

Voorkomen is beter dan genezen. Natuurlijk kunt u bij ons uw huisdier laten inenten. Omdat uitsluitend gezonde dieren gevaccineerd mogen worden, wordt uw huisdier eerst lichamelijk onderzocht.

Veel aandoeningen zijn met medicijnen en/of dieetvoer te behandelen. Wij werken het meest met voer van Hill's en Royal Canin en daarnaast nog wat Trovet. Heeft u iets nodig wat we niet in huis hebben, dan kunnen we het meestal wel voor u bestellen.

Naast voer en medicijnen hebben wij uiteraard ook worm-, teken- en vlooienmiddelen.

Speciaal voor bij ons ingeschreven puppy's hebben wij een gratis puppybegeleidingsprogramma. Dit puppyconsult wordt gedaan door assistente Janet.

Spoedgevallen binnen openingstijden

Bij spoedgevallen binnen openingstijden kunt u uiteraard altijd gelijk terecht. Wel is het verstandig dat u van tevoren even belt, zodat wij weten dat u eraan komt en we er alvast rekening mee kunnen houden.

Ons telefoonnummer is 0223-680222

Spoedgevallen buiten openingstijden

Voor spoedgevallen buiten de normale openingstijden kunt u ons bellen, gewoon op nummer 0223-680222. U krijgt dan te horen welke dierenarts in Den Helder spoeddienst heeft.

Adresgegevens

Adres
Waddenzeestraat 1
Plaats
1784VA Den Helder
Telefoon
0223-680222
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  08:30-17:00
 • Di
  08:30-17:00
 • Wo
  08:30-14:00
 • Do
  08:30-17:00
 • Vr
  08:30-17:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek
Behandelingen:
Bloedonderzoek , Castratie , Sterilisatie


Diensten:

Dieren:
Honden , Katten , Knaagdieren , Konijnen
Faciliteiten:
Couveuse

Producten:
Medicijnen

Algemeen Oordeel ( 1 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto