Dierenziekenhuis Tilburg

Dierenkliniek de Rashof was sinds 1968 gevestigd aan de Bosscheweg 110 in Berkel-Enschot. Meerdere generaties dierenliefhebbers zijn dan ook bekend met de Rashof. In de loop van deze 45 jaar is er heel veel veranderd. Niet alleen de bemensing van de Rashof is gewijzigd maar met nieuwe diergeneeskundige ontwikkelingen zijn ook de faciliteiten sterk gewijzigd. Sinds 10 juni 2013 is de kliniek verhuisd naar Dierenziekenhuis T, aan de Koningsoordlaan 2, 5056 DA in Berkel-Enschot.

Er kan steeds meer en ook steeds beter! Binnen Dierenziekenhuis T blijft de Rashof als naam bestaan voor de afdeling waarin diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren wordt geleverd :
van Eenvoudig tot Ingewikkeld, van Vaccinatie tot Operatie, van A t/m Z.....

Het deelgebied van de Orthopedie en Wervelkolomchirurgie wordt verzorgd door een tweede afdeling binnen het Dierenziekenhuis: VOCT, Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg.

Een misverstand is dat men alleen terecht kan op het Dierenziekenhuis voor moeilijke gevallen met een doorverwijzing, dat is onjuist! U kunt terecht voor werkelijk alles op het gebied van diergeneeskundige zorg voor hond, kat en konijn en zonder doorverwijzing.

Een ander misverstand zou kunnen zijn dat Dierenziekenhuis Tilburg duur(der) zou zijn vanwege het prachtige gebouw met haar uitgebreide faciliteiten, niets is minder waar wij zijn concurrerend en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

"Wij willen graag optimale gezondheidszorg verlenen aan gezelschapsdieren, gebruik makend van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en state of art technieken en apparatuur.

"Optimale zorg willen wij bereiken door te voldoen aan een aantal voorwaarden: - Postacademisch onderwijs buiten en ook in de kliniek - Hoog kennisniveau en differentiatie van dierenartsen en medewerkers - Moderne, goede inrichting van de kliniek met state of art, gecontroleerde apparatuur
- Behandeling volgens afspraak; minimale wachttijd voor eigenaar en huisdier, meer tijd voor onderzoek, behandeling , uitleg en nazorg! "
- Wij nemen tijd voor u en uw huisdier, persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Voor een normaal consult plannen nemen wij standaard een kwartier aan tijd!

Onderzoek en behandeling van een huisdier gebeurt altijd in overleg met de eigenaar. Samen bepalen eigenaar en dierenarts wat de te volgen weg zal zijn. Het belang van het dier staat natuurlijk altijd voor

Adresgegevens

Adres
Koningsoordlaan 2
Plaats
5056DA Berkel-Enschot
Telefoon
013-5400215
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  08:30-19:00
 • Di
  08:30-19:00
 • Wo
  08:30-19:00
 • Do
  08:30-19:00
 • Vr
  08:30-19:00
 • Za
  09:30-12:30
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts , Dierenkliniek , dierenziekenhuis , Praktijk voor gezelschapsdieren / huisdieren
Behandelingen:
Bloedonderzoek , Cardiologie , Castratie , Echografie , Endoscopie , Gebit reinigen , Interne Geneeskunde , Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) , Oogheelkunde , Operatie / chirurgie , Orthopedie , Radiologie , Sterilisatie , Tandzorg / tandheelkunde , Vaccinatie / inenting , Vruchtbaarheidsstoornis


Diensten:
Behandeling spoedgevallen , Chippen huisdier , Consult / spreekuur , Erfelijkheidsonderzoek , Fokkerijbegeleiding , HD-foto / ED-foto (gewrichten hond) , Nazorg , Periodieke controle , Ziektepreventie

Dieren:
Honden , Katten , Knaagdieren
Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur , Couveuse , Diagnostische apparatuur , Echografische apparatuur , Eigen laboratoriumfaciliteiten , Gasanesthesieapparatuur , Operatiekamer , Opnameruimte , Röntgenapparatuur , (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur

Producten:
Dieetvoer , Diervoeding , Medicijnen , Ontwormingsmiddel , Verzorgingsproducten , Vlooienmiddel , Voedingssupplementen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto