Dierenkliniek De Ark Middelburg

Dierenkliniek de Ark is een gezelschapsdierenkliniek gevestigd in Middelburg. Het is een modern uitgeruste kliniek met uitgebreide faciliteiten. Hier staat een team van 5 dierenartsen en 4 dierenartsassistentes voor u en uw huisdier klaar met als motto:

UW DIER, ONZE ZORG

Onze kliniek is gelegen aan de rand van de wijk Mortiere in Middelburg. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en cavias, maar ook bijzondere dieren zoals reptielen en vogels.
Dierenkliniek de Ark is een voortzetting van de vroegere dierenartsenpraktijk van mevr. Brink aan de Meanderlaan in Middelburg. Zij is daar in 1986 met haar gezelschapsdierenpraktijk gestart. Nu zet zij de kliniek voort samen met Anne en Bram Focker. Samen staan zij voor u en uw huisdier klaar.

Met de bouw van de kliniek is verregaand rekening gehouden met een laag energieverbruik en het sparen van het milieu.
Het gebouw wordt verwarmd door vloerverwarming, die draait op een warmtepomp. Deze pomp haalt warmte uit het grondwater op 50 meter diepte. s Zomers kunnen we de vloer ook koelen door middel van dit systeem. Deze warmtepomp kost minder energie dan een gebouw verwarmen op gas. Regenwater wordt opgevangen in een waterzak onder de vloer. Deze zak bevat 2000 liter water. Hiermee spoelen we onze toiletten, kunnen we de was doen, de hokken schoonmaken en eventueel de tuin begieten.

Met het bouwen van dit pand is er natuurlijk ook aan de toekomst gedacht. Zo is het dak zo gebouwd dat er later zonnepanelen opgezet kunnen worden. Voorop het pand zitten 3 gaten, dit zijn nestkasten voor gierzwaluwen.

Adresgegevens

Adres
Bluesroute 2
Plaats
4337WB Middelburg
Telefoon
0118-611011
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  08:30-18:00
 • Di
  08:30-18:00
 • Wo
  08:30-18:00
 • Do
  08:30-18:00
 • Vr
  08:30-18:00
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:

Behandelingen:
vaccinatie , ontwormen , honden , katten , hondentraining (5) , dierenkliniek , dierenarts , castratie , sterelisatie , konijnen (5)


Diensten:
Behandeling op locatie , Behandeling spoedgevallen , Chippen huisdier , Consult / spreekuur , Erfelijkheidsonderzoek , Fokkerijbegeleiding , HD-foto / ED-foto (gewrichten hond) , laparoscopie , Nazorg , Periodieke controle , Ziektepreventie

Dieren:
Faciliteiten:

Producten:

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto