Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek

Professionele expertise

Onze dierenartsenpraktijk werkt over de volle breedte van het veterinaire spectrum; dat geldt zowel voor de (huis)dieren alswel voor de behandelingen die dieren nodig hebben. Vandaar dat onze teams bestaan uit gespecialiseerde dierenartsen; de zorg voor uw dier is dus altijd in zeer goede handen, een geruststellende gedachte.

Nieuwste ontwikkelingen

We behandelen niet alleen zieke dieren, we voeren ook controles uit en adviseren over bijvoorbeeld voeding; uiteraard zijn we ook betrokken bij revalidaties van uw dier waar nodig. We zijn in onze praktijk altijd op de hoogte van de nieuwste veterinaire ontwikkelingen als het gaat om medicatie, apparatuur en behandelingen. We laten onze constant bijscholen en voorlichten om onze deskundigheid optimaal te houden. Onze praktijk is tevens een AEQUOR-Erkend Leerbedrijf - plek voor aanstormend talent.

Concreet

Wát we doen doen we dus goed; waar kunt u ondermeer aan denken: Bij huisdieren: controles, operaties, gebitten, röntgen, bloedonderzoek, echos en meer. Bij paarden: vruchtbaarheidsonderzoek/begeleding, keuring, kreupelheidsonderzoek, gebitsverzorging, endoscopie en meer. Bij landbouwhuisdieren (o.m. runderen, schapen, varkens): operaties, verlossingen, laboratoriumonderzoek- en diagnostiek, maar ook bedrijfsbegeleiding voor rundveebedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@dapkrommerijnstreek.nl Kijk ook even op de pagina Rondleiding praktijk; daar worden onze locaties overzichtelijk in beeld gebracht.

Tot slot

Bovenstaande is natuurlijk een kleine greep uit al onze werkzaamheden, vraag de brochure aan om u verder te informeren of kom langs met uw vragen in Schalkwijk of in Odijk; we nemen graag even de tijd voor u.

Adresgegevens

Adres
Zeisterweg 19/A
Plaats
3984NH Odijk
Telefoon
030-6011238
Fax
030-6012546
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts
Behandelingen:
Bloedonderzoek , Castratie , Endoscopie , Sterilisatie


Diensten:

Dieren:
Geiten , Koeien , Paarden , Schapen , Varkens
Faciliteiten:

Producten:
Medicijnen

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto