Dierenartsenpraktijk De Hespelaar

Wij zijn een professionele en betrokken dierenartsenpraktijk te Den Hout Nb. Voor alle behandelingen voor uw gezelschapsdier bent u bij Dierenartsenpraktijk De Hespelaar aan het juiste adres. De hedendaagse dienstverlening in de diergeneeskunde vraagt om een 24-uursservice.
Onze dierenartsen zorgen ervoor dat er altijd een iemand beschikbaar is voor spoedgevallen. Dit houdt in dat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij de dierenartsen van Dierenartsenpraktijk De Hespelaar terecht kunt. Voor de reguliere verzorging en controles van uw huisdier kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Buiten het bieden van professionele 24/7 spoedeisende hulp bij ongevallen voor uw huisdier, regelen wij vaccinaties en kunt u bij ons terecht op onze reguliere spreekuurtijden voor uiteenlopende behandelingen. Voor alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u bij ons terecht.

Al onze dierenartsen zijn professioneel en vriendelijk. Het is hun zaak u en uw dier op uw gemak te stellen, om vervolgens ontspannen aan de behandeling te beginnen. Wij hebben goed uitgeruste behandelkamers waar alles voorhanden is. Daarbij maken wij duidelijke prijsafspraken. Helder en eerlijk voor mens en dier.

Adresgegevens

Adres
Stelvenseweg 1
Plaats
4911AC Den Hout nb
Telefoon
0162-455579
Fax
0162-457755
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:
Dierenarts
Behandelingen:


Diensten:
Behandeling spoedgevallen

Dieren:
Faciliteiten:

Producten:

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto