Argentijnse Dog

Ziektes die bekend zijn bij Argentijnse Dog

Bij de Argentijnse Dog komen de volgende 2 gezondheidsproblemen voor: heupdysplasie en doofheid . Voor meer informatie kun je de bijbehorende artikelen raadplegen waar verder in wordt gegaan op onder andere de symptomen, diagnose, prognose en behandeling.

Heupdysplasie

Bij heupdysplasie ( afgekort HD) is er een misvorming van 1 of beide gewrichten van de heup. De gevolgen hier van zijn dat de kop van het dijbeen niet [...]

Lees het artikel

Doofheid

Doofheid is geen ziekte op zich, maar een symptoom van een onderliggende aandoening. Doofheid die langere tijd aanhoudt, kan samenhangen met problemen bij [...]

Lees het artikel

lenie calf

geplaatst op 15 augustus 2015 | 20:31

branco is slechts de naam van een kennel van een fokker en heeft niets met ras Branco te maken. Laat je daar niet door misleiden.

kennethcio Braaf

geplaatst op 12 januari 2015 | 23:37

een bijvoeging: men zei ook dat het tot het ras Branco kan behoren

kennethcio Braaf

geplaatst op 12 januari 2015 | 23:34

ik heb een hond gehad waarvan iemand zegt dat het tot een Argentijnse ras behoort. deze hond heeft een zeer korte staart. d

lenie calf

geplaatst op 19 november 2014 | 22:04

Ik heb een casador branco argentijnse dog gehad. Ik ben groot gebracht met verschillende rassen maar de dogo springt er echt bovenuit. een super lieve familie hond die bijna nooit blaft. Helaas mocht hij slechts 4.9 jaar oud worden. op zijn stamboom zag ik achteraf dat er sprake was van inteelt. Dit is waarschijnlijk de oorzaak van zijn huidziekte waaraan hij uiteindelijk is overleden. uiteraard komt er een nieuwe dog.

dierenhotel woesterhoeve dalerpeel

geplaatst op 12 juli 2014 | 18:42

Als asiel/pensionhouder ben ik vaak met argentijnen in aanraking geweest, voor mij zijn het hele leuke en standvastige honden!

nancy

geplaatst op 10 maart 2014 | 09:04

Welke borstel kan het beste gebruikt worden om de argentijnse dog te borstelen?

Latumahina

geplaatst op 30 januari 2012 | 19:51

We hebben de twee jarig reu sinds oktober; het is een ontzettende lieve hond. We moesten hem nog wel veel dingen leren omdat hij in een renhok had gezeten. Hij is nu gesocialiseerd en leert heel snel met veel geduld en liefde behandelen. We zijn nu op zoek naar een Dogo Arg. Teef van dezelfde leeftijd voor gezelschap voor de lieve reu.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt