Rasbeschrijving van de Puggle

De Puggle is een kruising van twee rassen: de Mopshond en de Beagle. Ze worden vaak aangeduid als een "designer hond" en zijn populaire metgezellen geworden.

Karakter

Het uiterlijk van de Puggle varieert sterk. Een ideale Puggle heeft een atletisch, iets langer lichaam als dat van een Beagle. Ze hebben ook een slankere en langere snuit. Puggle's behouden de grote, ronde ogen, gekrulde staart en rimpels van de Mops.

Temperament

De Puggle is aanhankelijk en actief. Ze gedijen op aandacht en menselijke interactie. Ze kunnen er niet goed tegen als ze voor een langere tijd alleen gelaten worden. Als ze zich vervelen of eenzaam voelen kunnen ze destructief worden en onophoudelijk blaffen. Ze kunnen goed met kinderen, honden en andere huisdieren en zijn geschikte speelkameraadjes. Puggle's zijn vriendelijk tegenover vreemden, maar ze zullen blaffen als er bezoek komt of als ze vreemde geluiden horen.

Verzorging

Af en toe borstelen met een stevige borstel is een vereiste voor de Puggle. De rimpels en de oren moeten regelmatig worden gereinigd. Wassen moet alleen worden gedaan wanneer dat nodig is. Ze zijn gevoelig voor gezondheidsproblemen zoals slecht tegen warmte kunnen, huidinfecties, ooginfecties en ademhalingsproblemen.

Vacht

De vacht van de Puggle is dicht, recht, kort, glanzend en glad. Het is van een fijne structuur en er is geen bevedering en er zijn geen krullen. De kleur van de vacht is er in het rood gestroomd, effen wit, effen rood, of bont Dit ras verhaard gemiddeld.

Trainen en opvoeden

De Puggle heeft de neiging om te koppig te zijn en het kan zeer moeilijk zijn om ze zindelijk te krijgen. Vroege socialisatie en gehoorzaamheid is aan te bevelen. Ze zullen niet reageren op ruwe of hardhandige methoden en de opvoeding moet gegeven worden met beloning stevigheid, eerlijkheid, geduld en consistentie.

Activiteit en bewegen

De Puggle heeft veel lichaamsbeweging en mentale stimulatie nodig. Zij zullen het goed doen in een appartement op voorwaarde dat zij voldoende beweging krijgen en een breed scala van veilig speelgoed hebben om mee te spelen. Het beste is een stevig omheinde tuin met veel ruimte om er te kunnen ravotten en rennen. Wandelen met de baas vinden ze heerlijk.

Kenmerken

Rasgroep: Niet erkend
Leeftijd: null
Schofthoogte: 32 - 38cm
Gewicht: 6-13 kg
Grootte:
Beweging:
Waakhond:
Onderhoud:
Sociaal:

Laura Tulmans

geplaatst op 6 april 2020 | 09:59

Goede morgen, Ga alsjeblieft op zoek naar een goede fokker. Broodfokkers heb je helaas op bijna elke straathoek. Puggle & co is voor puggles een hele betrouwbare fokker. Maar ga er niet vanuit dat je meteen morgen een hond mee krijgt. Een goede fokker wilt ook graag weten waar de hond terecht gaat komen.

Sanne Mommers-Klaassen

geplaatst op 5 april 2020 | 20:47

Hallo, wij zoeken nog een puggle pup. Wie bied nestjes aan?

Vivienne

geplaatst op 6 december 2017 | 21:00

Wij hebben hele mooie puggle pups te koop , ze mogen half januari het nest verlaten. Mvg vivienne Voor info 0628154387

Amanda

geplaatst op 30 maart 2017 | 13:02

ik en mijn vriend zijn op zoek naar een leuke puggle pup! Nu zijn ze best lastig te vinden en mijn vraag was of er op dit moment ergens een nestje beschikbaar is? ik hoor graag een reactie!

C. Janssen

geplaatst op 4 oktober 2016 | 18:29

Wij van puggle & co fokken puggles in huiselijke kring. Kijk op onze website : www.puggleandco.nl voor meer info.

laura

geplaatst op 4 oktober 2016 | 13:35

Ik kan helaas geen tips geven over een goede fokker, daar die van ons onbewust bij een broodfokker is gekocht. Maar kan wel antwoord geven op de vraag mbt zindelijk maken, wij hebben hier nagenoeg geen problemen ervaren. Stewie zat na 3x buiten zetten al voor de achterdeur te piepen als ze iets moest. Wel heeft ze tot ongeveer 1 jaar oud uit enthousiaame geplast als ze een leuke hond tegen kwam, als bezoek kwam etc. Maar daarna is het 100% goed gegaan. Maar denk dat dit ook wel ligt aan de plan van aanpak en de hond zelf. Verder is het apsoluut geen domme hond. Stewie luisterd goed en durven we overdag gerust los te laten tijdens het wandelen (in een drukke woonwijk, ze loopt dan netjes op de stoep en wacht aan de rand van de weg tot wij er zijn)

Marleen

geplaatst op 2 oktober 2016 | 20:13

Ik ben op zoek naar een pugglepup heeft ieman info ? Naam, telnr alvast bedankt

Ivo Bols

geplaatst op 12 september 2016 | 00:00

Wij waren een onbewuste Puggle bezitter. Luka is bij ons terecht gekomen via een asiel, heel onverwachts. Luka is voorbij zondag overleden. Wat een leegte laat ze achter. WIj waarderen erg haar karakter. Slechts daarna ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over het ras. Wij willen terug een hondje en overdenken om al dan niet terug bewust een Puggle te nemen... Luka was 4 jaar en hebben haar als een zeer slimme hond ervaren. Is dat voor alle Puggles zo ? Ik lees ook hier en daar dat een Puggle niet zo eenvoudig zindelijk is te maken. Is dat een werkelijk een algemeenheid voor het ras ?

Vincent

geplaatst op 30 augustus 2016 | 22:38

Een betrouwbare fokker voor Puggles is www.puggleandco.nl

verlinde liesbeth

geplaatst op 30 augustus 2016 | 16:28

hey wij zijn op zoek naar een puggle pup... iemand een adres of meer info... willen zeker niet via broodfok kopen en is blijkbaar zeer moeilijk te vinden...

Lydie

geplaatst op 13 mei 2016 | 19:08

Die van ons is op 23 -10-2010 geboren. Nooit een broertje of zusje van hem gevonden. 2 jaar daarna hebben wij via een thuis adres een puggle erbij gehaald. Twee dikke vriendjes nu. Laura als je het leuk vind op Facebook is een puggle pagina misschien ontmoet je daar broertjes en of zusjes.

petra

geplaatst op 13 mei 2016 | 18:38

Hoi Lydie,wij zouden haar ook echt niet willen missen,maar je staat toch even raar te kijken. Onze Guus is van 26-6-2010.

laura

geplaatst op 11 mei 2016 | 23:31

Wij hebben ook een puggle van de Goordonken. Kwam er later achter dat het onmogelijk was dat alles in de haak was. Tot nu toe een super gezonde 100% puggle van bijna 4 jaar oud. Uit het nest van 10-08-2012. Sterkte voor de gene met nare ervaringen. Groetjes Laura en een poot van Stewie

C. Janssen

geplaatst op 11 mei 2016 | 19:32

Goordonken uit Veghel staat ook op de zwarte lijst van Puggle fokkers.

Lydie

geplaatst op 10 mei 2016 | 22:19

Hallo Petra, Dit is bij ons daar ook gebeurt. Als Puggle gekocht. Op een puggle meeting leek hij toch anders dan de rest. Maar desondanks dat kan ik hem niet meer missen. Mag ik vragen wanneer uw hond jarig is?

petra

geplaatst op 10 mei 2016 | 20:29

Beste mensen. Ik wilde lid worden van de Nederlandse/Belgische Facebook club. Nu blijkt ,nadat we foto's moesten sturen om geaccepteerd te worden,dat we geen puggle,maar een jackmo (jackrussel/mops) hebben gekocht. Ze werd verkocht als puggle! Ik wil iedereen daarvoor waarschuwen. We hebben haar gekocht bij de goordonken in Veghel gekocht. Dat ze daar deze praktijken uitvoeren was bekend bij diegene van de puggleclub. Kijk dus goed uit waar je de puggle koopt.

Marga

geplaatst op 15 april 2016 | 10:10

hoe oud worden puggles gemiddeld ?

Peter Wijnen

geplaatst op 12 februari 2016 | 10:17

Hallo, Wij zoeken een Puggle pup bruin met donkere snuit het liefst en reutje

Vincent

geplaatst op 5 februari 2016 | 16:51

Voor een betrouwbaar adres: www.puggleandco.nl

Gilouvdh

geplaatst op 31 januari 2016 | 10:53

Wij zoeken een puggle pup. Kan iemand ons helpen?

Jolanda

geplaatst op 11 januari 2016 | 19:13

Ik vraag mij af wat jullie ervaring is met dit hondje. Het lijkt me een ras die nogal temperamentvol is. Zou iemand eens kunnen omschrijven wat het voor hondje is??

Stephanie

geplaatst op 12 december 2015 | 07:56

Hallo Wij hebben momenteel een zwart puggle pupje te koop. Voor meer info mag je mij contacteren via telefoon 0032(0)471848869

Fam vd Heijden

geplaatst op 25 november 2015 | 09:28

Hallo, Weet iemand een Puggle pup, liefst een teefje te koop? Of kent iemand een adres waar deze hondjes verkrijgbaar zijn? Ze zijn erg lastig te vinden heb ik gemerkt. Hopende op een reactie. Met vriendelijke groeten, Familie van der Heijden

LK

geplaatst op 1 september 2015 | 13:43

Hallo, Wij zijn voor ons gezin met 2 jonge kinderen op zoek naar een zwarte puggle pup. Wie kan mij helpen aan een leuke, maar vooral gezonde pup te komen?

Amy

geplaatst op 3 juni 2015 | 13:53

Hallo Puggle liefhebbers, Helaas ben ik genoodzaakt om ivm gezondsheidsredenen een liefdevol thuis te zoeken voor mijn Puggle F2 Donna (30-04-2014). Bij serieuze interesse graag een email naar woudenmvl@ziggo.nl

Marco & Ashley

geplaatst op 7 november 2014 | 20:35

Hallo, Helaas moeten wij een nieuw huisje zoeken voor onze puggle van 1,5 jaar. Wij gunnen hem meer dan wij hem op dit moment kunnen bieden. Vooral omdat hij zo actief en energiek is. Wij hebben een advertentie op marktplaats staan. Wie weet is hier iemand die belang heeft bij onze lieve Bruce en een warm thuis kan bieden! http://link.marktplaats.nl/866835235

Hennie

geplaatst op 23 juli 2014 | 13:55

Hallo wij hebben de puggle "Boyca" nu 2 jaar. Een ontzettend lief dier. Ook tegenover andere honden. We hebben nog een kruising, genaamd "Banjer" van een king. charl.spaniel en de moeder was van alles en nog wat . Ook een scheet van een hond. Ze zeggen vaak dat een puggle lekker eigenwijs kan zijn maar onze Banjer kan ook lekker eigenzinnig zijn hoor. Boyca is vaak de goedzak. Ze kunnen ontzettend goed met elkaar opschieten. Bij het slapengaan ligt Boyca altijd half bovenop Banjer, en die vindt dat allemaal prima. Banjer is wel aktiever dan Boyca (puggle) maar ze zwemmen allebei erg graag.Erg aanhankelijk en speels en gek met kinderen. We willen gewoon niet anders meer. Verschillende boxers gehad en sint Bernhard, kruising labrador/herder en Friese Stan, maar tot nu toe vinden wij de puggle nog het meest sociale karakter hebben. Nog geen ziektes meegemaakt gelukkig. Boyca wel even op dieet gehad opdat hij wat te zwaar begon te worden.

Marjolein Mooij

geplaatst op 22 juli 2014 | 14:33

Goeiedag, Bij deze wil ik alsnog laten weten, dat ik nog 2 puggle reutjes te koop heb. U kunt mij bereiken op 06-26945494 en mmooij1984@gmail.com Mvgr. Marjolein Mooij

Marjolein Mooij

geplaatst op 16 juli 2014 | 09:49

Beste Allen, Ik heb nog 2 reutjes uit het nest beschikbaar! Ze zijn 9 weken oud en mogen per direct weg. Bij interesse of voor meer info kunt u mij mailen op: marjolein_mooij@hotmail.com en mmooij1984@gmail.com en /of bellen op: 06-26945494.

Marjolein Mooij

geplaatst op 3 juli 2014 | 12:13

Vergelijking tussen particulier en fokker irrelevant. Moet er staan. Hihi

Marjolein Mooij

geplaatst op 3 juli 2014 | 12:08

@jacky bij mijn honden is daar geen onderzoek naar gedaan. En na gegevens en info opvragen bij diverse beroeps en broodfokkers, is gebleken dat niet 1 fokker daar onderzoek naar heeft gedaan. Blijkbaar heb jezelf nagelaten, degelijk onderzoek en navraag te doen en is jouw vergelijking tussen en fokker irrelevant. Hopend je vraag hiermee beantwoord te hebben. Mvgr. Marjolein

Diana

geplaatst op 20 juni 2014 | 18:47

Interessante vraag van Jacky. Kan er toelichting gegeven worden?

Jacky

geplaatst op 20 juni 2014 | 17:46

Misschien dat mijn reactie ietwat bot overkomt besef ik me nu. Mocht dat zo zijn, mijn excuses. Ik hoop alleen dat men goed na denkt eer er begonnen gaat worden met het 'fokken' van nieuwe honden

Jacky

geplaatst op 20 juni 2014 | 16:59

@marjolein: Ik vraag me af... Is er een gedegen onderzoek gedaan qua gezondheidskwesties bij zowel de vader als moeder en eventuele voorouders? Leuk die particuliere nestjes, maar er wordt een boel mee verziekt. Wie zegt mij dat alles kerngezond is? Zijn er officiele gezondheidsverklaringen? Uitgebreid rapport van de dierenarts?

Marjolein Mooij

geplaatst op 20 juni 2014 | 00:00

Beste Allen, Zoals de meeste al weten heb ik inmiddels weer een nestje van 3 puggle pups, 2 mannetjes en een vrouwtje. Ze zijn nu bijna 6 weken oud (geb. 18-05-14) en mogen met 8 weken weg. Mensen die interesse hebben kunnen mij mailen: mmooij1984@gmail.com en op mijn facebook pagina zal ik nog wat extra foto's plaatsen. www.facebook.com/marjolein.mooij.7

irene

geplaatst op 19 juni 2014 | 12:12

Nee ze kwijlen helemaal niet.. bijzonder dat je eerst een hond aanschaft en daarna info gaat zoeken..

Peis

geplaatst op 19 juni 2014 | 12:06

Bedankt! ik hoopte het

Peis

geplaatst op 19 juni 2014 | 12:04

Wij hebben ons zonet een lief pugglepupje aangeschaft. Nu heb ik gehoord dat deze honden kwijlen. Kan iemand die zo'n hondje heeft me vertellen of dat werkelijk zo is?

Judith

geplaatst op 18 juni 2014 | 21:53

Hoi Peis, dit ras kwijlt niet....... tuurlijk heb je soms wel een beetje kwijl, maar niet zo overdreven als bij Bulldogs.

Peis

geplaatst op 18 juni 2014 | 21:46

wij hebben ons zonet een lief klein pugglepupje aangeschaft. Kan iemand ons vertellen of deze honden kwijlen? Ik dacht van niet, maar nu zei iemand me net dat ze dit wel doen en ik kan het nergens terugvinden op het internet.

irene

geplaatst op 28 mei 2014 | 17:37

Hallo, ik krijg nog zoveel mail voor mijn puggle pups. Dus bij deze ..ik heb helaas niets meer over. Mijn pup met bemerking bleek toch geen hartruisje te hebben en heeft een super huisje gevonden.. bedankt voor de vele reacties..tot volgend nestje. Mvgr irene uit barneveld

Judith

geplaatst op 20 mei 2014 | 21:50

Lieve mensen indien jullie op zoek zijn naar een puggle pupje uit particuliere nest, kijk dan eens op onze website. Wij zijn een puggle groep uit Nederland & Belgie (facebook) die onderling ook meetings organiseren! Op het moment zijn er 2 nieuwe nestjes onder onze leden: http://puggleclub.weebly.com/puppy-nieuws.html

irene

geplaatst op 24 april 2014 | 13:08

hallo, Ik heb nog en puggle pup over uit mijn nestje van 6. Het is een mooi en schattig hondje. Ze heeft een kleine bemerking . Het is een hondje voor een lief baasje met een kleine beurs. Is er iemand geinteresseerd? Graag mailen naar irene-instructie@hotmail.com

Stéphanie

geplaatst op 25 februari 2014 | 10:01

Hoi allen, ik heb recent de zorg van een eenarige puggle overgenomen van een familielid die het beestje niet kon houden. Hij heeft het bij zijn ouders gedumpt die op het zelfde domein als mij wonen maar zij willen geen hond en hebben buiten een bakstenen hok gebouwd (wel supergoed geisoleerd) in de garage, dus geen gras of aarde maar pure cement als ondergrond. Ikzelf heb een 6 maand oude labrador en ze komen supergoed overeen. Zelf nemen wij geen hond in huis, onze lab woont in de tuin met groot overdekt terras en een supergroot hondehok. Momenteel wandel ik dagelijks met beide honden maar ik zou graag de puggle bij ons in de tuin laten wonen. Ik denk dat dat een stuk beter zou zijn dan dat eenzame hok. Wij wonen in Turkije dus een halfjaar lang is het hier superwarm weer. Kan de puggle gemakkelijk buiten overwinteren? Moet ik haar een jasje kopen? Ik heb absoluut geen kennis over puggles en vind zooooo weinig info online. Kan iemand me tips geven?

Hetty Bel

geplaatst op 24 februari 2014 | 14:18

Hoi Vincent, Wij hebben wel interesse in je Puggle meisje. Wij wonen niet in een appartement maar landelijk. Zou ze dat fijn vinden. Verder zijn er wel kleinkinderen waar ze mee moet kunnen spelen. Wij zijn wel nieuwsgierig naar jullie meisje. Zou je een foto kunnen en willen mailen. Groet Hetty

Kim

geplaatst op 21 februari 2014 | 12:30

Beste Vincent, Ik ben geinterreseerd! Heeft u een foto van uw pup? Groetjes Kim

Judith

geplaatst op 13 februari 2014 | 14:46

Hoi Vincent, heb je een foto van Lola? En welke fokker uit Veghel? Grt Judith

Vincent

geplaatst op 13 februari 2014 | 12:12

Beste hondenliefhebbers, Drie dagen geleden heb ik bij een betrouwbare fokker in veghel een Puggle gekocht. Het is een super mooi beest en een schat van een meid, en ze luistert voortreffelijk. Het is ongelooflijk maar bij binnenkomst in mijn appartement heeft ze eenmaal binnen geplast en vervolgens alleen maar buiten op het balkon, (hier heeft ze een eigen plekje om het te doen). Ze komt heerlijk bij je liggen, speelt met je of is druk met haar knuffel of botje. Ze is tien weken oud en heeft, op 1 na, haar inentingen gehad, deze laatste zal zeNu over drie weken moeten. Nu heb ik vanochtend te horen gekregen dat wat eigenlijk pas zou gaan plaatsvinden over twee jaar, nu binnen een maand van start zal gaan waardoor ik helaas voor een lange periode naar het buitenland zal moeten. Hierdoor is het voor mij niet mogelijk om Lola nog langer dan een maand bij mij te houden. En om haar meteen een kans te geven een nieuw in een nieuw huis te laten opgroeien sta ik haar met pijn in mijn hart af. Mocht er iemand van jullie geïnteresseerd zijn in een schitterende Puggle pup dan hoor ik dat graag. Mvg

Kim

geplaatst op 10 februari 2014 | 15:23

Hoi Amy, Bevalt u hond van een puggle? Zo ja, verkoopt u deze? Ik ben namelijk op zoek naar een Puggle! Mvg Kim

Judith

geplaatst op 5 februari 2014 | 18:01

Houd onze website eens in de gaten, hierop staan drachtige puggles en of dekreuen.... http://puggleclub.weebly.com

Amy

geplaatst op 5 februari 2014 | 17:45

Ook onze Amy is zwanger is zal rond week 7 gaan bevallen!!!!

irene

geplaatst op 29 januari 2014 | 17:48

Onze Uggs is drachtig!!

irene

geplaatst op 21 januari 2014 | 12:22

Hallo. nog 1 week in spanning of mijn Uggs draagt of niet. Maar inderdaad..ik hoop dat steeds meer mensen naar een particulier nestje uitkijken dan naar die vreselijke broodfok met alle 'goedkope' hondjes en dure dierenarts rekeningen erna..ik wil wel een wachtlijst aan maken maar mijn ervaring is (vanuit mijn labradoodle) dat t niet werkt omdat mensen geen geduld hebben..maar als t merendeel t graag wil san kan ik dat doen..evt in samen werking met een ander lid vd puggle club facebook.. ik hoor t wel. mvgr irene

Judith

geplaatst op 21 januari 2014 | 11:37

Onze puggle komt ook uit Duitsland.. Het leek op een particulier nestje, maar idd in een schuur achter het huis.... We hebben dr wel meegenomen aangezien het minimaal 3 uur rijden was voor ons. En een puggle in Duitsland kost net zo duur als in Ned. In onze pugglegroep op facebook is er momenteel 1 puggle gedekt... De andere is nog in afwachting.. Er zijn momenteel geen betrouwbare fokkers, je kan beter particulier een hondje nemen.......

Yvonne

geplaatst op 21 januari 2014 | 11:12

Waarom kan ik geen foto plaatsen van mijn Puggle ????

Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de foto te groot is. Probeer de foto eerst eens in Paint of een ander foto programma kleiner te maken.

Annelies

geplaatst op 23 november 2013 | 10:59

Hoi pugglers. Nog even zeggen: altijd welkom op onze website http://puggleclub.weebly.com/ of onze facebook Puggle-Club Belgium & The Netherlands

Erica

geplaatst op 22 november 2013 | 18:30

Hoi ik hoor allemaal waar ik niet moet zijn,maar hoor graag waar ik wel moet zijn. Degene die een puggle hebben waar hebben jullie hem gehaald.

Ilse

geplaatst op 22 november 2013 | 16:58

Ik ben ook op zoek naar een pup. Hoor het graag als iemand iets weet. ilsezurhaar@outlook.com

Aranel

geplaatst op 20 november 2013 | 15:38

Mieke: ik hoor het graag als je hondje gedekt is!! Ben zeer geïnteresseerd in een pupje :)

Lisenka

geplaatst op 20 november 2013 | 13:26

Besten, Als iemand een Puggle nestje heeft, horen wij het heeeeeeeeeeeeel graag!!!!! Hebben al een hondje en willen de familie graag uitbreiden met een Puggle :D lisenka123@hotmail.com Vriendelijke groet, Lisenka

Lydie

geplaatst op 19 november 2013 | 19:29

Op marktplaats staat eentje. Is wel 2 jaar. Helaas is de advertentie een beetje apart. Hopelijk krijgt deze puggle een goed tehuis!

irene

geplaatst op 19 november 2013 | 13:06

Ik weet wel wat over dit duitsland nest.deze mensen doen net of ze een particulier nestje hebben maar van verschillende mensen al gehoord dat er een schuur staat achter dit huis VOL met puggles...klare broodfok dus!!

Zoutendijk

geplaatst op 19 november 2013 | 12:52

Hallo allen Wij zijn op zoek naar een puggle pup maar kom op Duitsland uit dit is nog al ver hebben we ontdekt. Heeft iemand anders nog een idee want veel is er niet over te vinden. Groetjes ons

Priscilla

geplaatst op 12 november 2013 | 12:42

Dexx komt uit Zaltbommel, en gekocht in Loosbroek. Hij word in februari 1 jaar.

irene

geplaatst op 11 november 2013 | 14:52

Hallo. Waar komt dexx vandaan? want hoop dat mijn puggle toch ook snel loops wordt..maar ja de natuur laat zich niet dwingen..

petra

geplaatst op 11 november 2013 | 09:25

Marjolein, van harte gefeliciterd met je Puggle pup. Geniet er van zolang het kan. Voor de nieuwe eigenaars:veel geluk!

Priscilla

geplaatst op 11 november 2013 | 08:52

Wij willen onze Puggle Dexx binnenkort laten castreren en zouden hem graag voor die tijd een keer als dekreu tot beschikking stellen want hij is werkelijk prachtig. Mocht er iemand geïnteresseerd zijn horen wij dat graag.

Amy

geplaatst op 10 november 2013 | 14:33

Hallo Puggle fans, Onze lieve 2 jarige F1 (beagle/mops) Puggle gaat naar verwachting deze maand loops worden en de bedoeling is om haar van het moederschap te laten proeven. Wij vinden het reuze spannend en zijn nieuwsgierig hoe het zal gaan verlopen. Zodra wij meer weten zal ik het op deze site zetten. Groetjes Mieke

Marjolein mooij

geplaatst op 10 november 2013 | 02:47

Aangezien ik nog erg veel reacties binnen krijg zal ik hier nog posten dat , er uiteindelijk 1 pup is geboren. Nr 2 is door complicaties tijdens de bevalling overleden. De pup is al vergeven dus op dit moment kan ik niemand meer verblijden met een pup. Maar ow wat een heerlijkheid is kleine puk, ze groeit echt mega hard!! En ze wordt als enig kind / pup uiteraard goed verwend. Vooral bij het vrouwtje knuffelen en slapen vindt ze heerlijk! En het vrouwtje geniet ook volop van haar. Het is echt een fantastische ervaring om een pup geboren te zien worden en te zien opgroeien. En ik hoop dan ook zeker nog meer pups te mogen verwachten in de toekomst. De nieuwe eigenaar heeft zich (uhm nee de hele familie) duidelijk onderscheiden van de enorme toestroom aan reacties en de kleine gaat echt naar een top gezin, waar ze net als hier als een Prinsesje verwelkomd en behandeld zal worden. Dus dat stelt me wel gerust, maar het zal moeilijk worden om haar los te laten. Ze is echt perfect in alle opzichten en de nieuwe eigenaren boffen maar met zo'n fantastische pup! Morgen komen ze voor de eerste keer kennis maken, dus ik ben heel benieuwd naar hun reactie op puk als ze haar in real life zien haha. Denk dat ze niet meer weg willen zonder haar. Logisch! Maar ik mag nog 4 weken genieten en dat doe ik ook zeer zeker. Mocht ik weer een nest verwachten dan zal ik dat zeker weer melden! Iedereen iig bedankt voor de vele leuke en lieve reacties en voor de zoekende veel suc6 en hopelijk vinden jullie snel een puggle!

jonas

geplaatst op 30 oktober 2013 | 10:34

hallo iedereen ik zoek al een tijdje naar puggle pup die uit goed nest komt maar vind dit niet gemakkelijk kan iemand mij helpen ?

M. Mooij

geplaatst op 10 oktober 2013 | 20:12

Dank jullie wel! Heel spannend is et zeker, vandaag ging de echo niet door. Morgen 12.30 staat die nu gepland en dan hoop ik dat we ze morgen gaan halen, het kan niet meer wachten tot na het weekend. Moppie kan niet likken of krabben omdat ze er niet meer bij kan komen echt sneu. En aangezien de dat niet meer kan, vrees ik ook dat de pups te groot zijn nu, ze is bijna een week over tijd. Ik jou jullie op de hoogte. Ja misschien kan mijn buddy fungeren als dek reu? Hij heeft nu ervaring opgedaan en met suc6 hahaha verder zou ik het op dit moment niet weten. Groetjes marjolein!

petra

geplaatst op 9 oktober 2013 | 22:24

Succes Marjolein bij de geboorte en de drukke periode van de pups. Veel plezier!

irene

geplaatst op 9 oktober 2013 | 14:59

Spannend marjolein!! ben heel benieuwd..enne ik zoek nog een reu voor mijn teefje...weet jij er een??

Marjolein mooij

geplaatst op 9 oktober 2013 | 13:14

Ik ga me later vandaag even aanmelen op fb puggle club! Ik dacht tijd voor een update m.b.t. mijn nest puggle pups, ze laten heerlijk op zich wachten! Nu al zo eigenwijs! We zitten inmiddels op dag 65 van moppies dracht en er gebeurd nog niet veel. Wel heb ik gister nog een echo laten maken en de kleine rakkers doen het prima voor zover geen aanleiding voor zorgen of direct halen van de pups. Morgen krijgen we nog een echo en maken we een afspraak voor het halen van de pups. Mijn moppie is het ook wel zat, niet zo heel gek met een buik vol met ongeveer 7 puppy's. Ik hoop dat ze er voor et weekend eindelijk zijn, kan niet wachten tot het zover is! Groetjes Marjolein

petra

geplaatst op 6 oktober 2013 | 16:32

Hoi Annelies, dank je wel voor de snelle reactie. Eindelijk heb ik het gevonden! Leuk.

Annelies

geplaatst op 5 oktober 2013 | 17:01

Je zoekt best via de zoekfunctie dan naar: Puggle-Club Belgium & The Netherlands

petra

geplaatst op 5 oktober 2013 | 12:08

Hoi Annelies, wat ik ook probeer, ik kom niet op facebook van de puggleclub!

Annelies

geplaatst op 1 oktober 2013 | 23:08

Hoi, voor eigenaars van een Puggle, allen welkom in de club! https://www.facebook.com/groups/puggle.club/

irene

geplaatst op 30 september 2013 | 08:43

hallo allemaal, Heel graag zou ik via deze weg een dekreutje willen vinden voor mijn puggle. Ze moet in okt ergens loops worden..Welke knappe puggle reu wil papa worden? Graag contact met irene-instructie@hotmail.com

Marjolein Mooij

geplaatst op 19 september 2013 | 02:32

Hai, ja ik wil mij daar wel aanmelden, maar bedoel je de Facebook pagina of een andere site? Op de facebook pagina heb ik mij inmiddels aangemeld. gr. Marjolein

irene

geplaatst op 18 september 2013 | 07:20

He marjolein...wat leuk!! wil je je aanmelden bij de puggle club belgie nederland? dan kunnen we je helpen dan wel zien hoe knap ze zijn..leuk!!

Marjolein Mooij

geplaatst op 18 september 2013 | 02:38

Over 3 weken krijg ik een nest Puggle puppy's! Het nest wordt verwacht rond 07-10-2013, de ouders zijn mijn beide puggle hondjes, dus een echt volwaardig puggle x puggle nest. Als iemand interesse heeft hoor ik het graag en uiteraard kan ik alvast een foto sturen van de ouders. Mijn e-mail is mmooij1984@gmail.com. Mvgr. Marjolein

Sandra

geplaatst op 27 augustus 2013 | 10:42

Ook ik heb al heel vaak een foto willen plaatsen, maar als je alles ingevoerd hebt en daarna op opslaan klikt, gebeurt er niks en ben je vervolgens alles weer kwijt. Redactie, doe hier aub wat aan !!

irene

geplaatst op 26 augustus 2013 | 10:07

Ik schrijf m op..en ja als er ergens een particulier nest is dan laat ik t ook weten..tuurlijk leuk als jullie bij mij komen..maar de broodfok tegen houden is nog leuker..ook met andere rassen natuurlijk!! dus hou jullie op de hoogte..en ik probeer een foto te plaatsen maar?? mij lukt t niet..

Roxsy

geplaatst op 26 augustus 2013 | 07:37

Hallo Irene, Ook ik heb erge interesse in een puggle. Ik ben al maanden research aan het doen over de puggle. Het lijkt mij dus ook beter om een pup te kopen bij een particulier dan bij een broodfokker. Wanneer u in het bezit bent van de pups zou u dan contact met mij op willen nemen? roxsyj@hotmail.com Mvg Roxsy

jolanda

geplaatst op 11 augustus 2013 | 22:55

Hallo, Is er iemand in de buurt van of in Friesland die een puggle reutje heeft? Wij zouden heel graag een nestje willen bij onze puggle...

irene

geplaatst op 10 augustus 2013 | 17:43

Hallo. Haha..ik hoop dat er dan wel zoveel in een nest zitten!! zoals jullie weten heb ik maar een puggle..dus help maar duimen dan..hou jullie op de hoogte!

Silvia

geplaatst op 10 augustus 2013 | 14:58

Hoi Irene, wij zouden ook graag een pup willen. pat.sil.brouwers@gmail.com. Ik hoop dat het gaat lukken! Groetjes Silvia

Cher

geplaatst op 8 augustus 2013 | 13:27

Bedankt!! Ik hoor het dan wel!!

irene

geplaatst op 8 augustus 2013 | 11:31

Hallo. Ik zal mail adressen noteren en als ze gedekt is jullie op de hoogte houden! erg leuk om te horen dat de broodfok steeds meer met rust gelaten wordt..hopelijk zijn er straks meer particulieren die net als ik een nestje willen fokken..

Nathalie Perdok

geplaatst op 5 augustus 2013 | 18:48

Beste irene, Wij zouden ook graag een pup willen. nathalieperdok@hotmail.com. Groetjes Nathalie

Niels

geplaatst op 30 juli 2013 | 22:31

Leuk Cher! Wij hebben sinds 4 weken ook een Puggle pup, echt super tof :) veel werk maar daar wordt je natuurlijk voor beloond haha

Cher

geplaatst op 30 juli 2013 | 10:07

Mijn email is cherry-ann@hotmail.com. ik hoor het van je. groetjes!

irene

geplaatst op 29 juli 2013 | 16:26

Leuk cher! Ik zou zeggen geef anders je mail adres dan kan ik je mailen als mijn Uggs drachtig is..spannend! gr irene

Cher

geplaatst op 29 juli 2013 | 14:18

Hoi Irene, Ik ben geinteresseerd in een puggle. Ik heb eind september mijn eigen woning en wil dan een hondje erbij.

irene

geplaatst op 8 juni 2013 | 01:09

Hallo niels. Mijn puggle komt ook vd goordonken..tjawat zal ik zeggen..ik heb een top hond maar bij beter nadenken heb ik ook de broodfok geholpen..koop liever particulier..lekker in huis en je weet zo wat je koopt doordat je ze kan zien opgroeien...even mezelf promoten..ik ga na de zomer een nestje fokken met puggle x puggle..dus mis leuk? als je daarop kunt wachten..;)

Judith

geplaatst op 7 juni 2013 | 23:34

Niels, het zijn broodfokkers omdat ze meer dan 3 verschillende rassen fokken. Wij hebben onze Noppes uit Duitsland bij een fokker. Deze fokt alleen Puggles.

Niels

geplaatst op 7 juni 2013 | 23:27

Ok super bedankt! Alleen waarom zegt iedereen dan dat het broodfokkers zijn? Is dit een goed of een slecht teken.. Ondanks dat wel goed om te horen dat jullie pups gezond zijn etc

Priscilla

geplaatst op 7 juni 2013 | 21:18

Zoals ik ook al eerder heb geschreven hebben wij onze Puggle Google daar ook vandaan 29-06-2011 en het is een schat! Op wat huidproblemen na heeft ze nog nooit wat gemankeerd en is het een schat van een hond!! Een echte goedzak en een heerlijke knuffelkont! Zijn er trouwens meer Puggles met huidproblemen hier?? Groetjes, Priscilla

marleen

geplaatst op 7 juni 2013 | 18:27

Hoi Niels, Ookwij hebben een puggle van goordonken. Een geweldige hond en ze is 2 jaar. Dus wel een aanrader! Groetjes marleen

laura

geplaatst op 7 juni 2013 | 18:19

Hallo Niels, Wij hebben vorig jaar oktober een puggle gehaald in veghel bij de goordonken! We hebben hier een super pup aan! Ze is hardstikke lief, luisterd goed en erg leergierig. Vanuit de goordonken hebben wij ook een goede behandeling gehad. Wij zijn super geholpen en gaan hier eind van dit jaar onze tweede puggle halen. Denk dat dat wel genoeg zegt. Heel erg veel plezier met de toekomstigge pup

Niels

geplaatst op 7 juni 2013 | 17:49

Hallo, ik en mijn vriendin zijn op zoek naar een puggle puppy. Alleen is er weinig over te vinden. Er is 1 in Veghel (De Goordonken) maar las er een aantal slechte verhalen over. Heeft iemand ervaring of weer iemand ergens anders een nestje met Puggles? Laat het aub even weten! Want wil heeel graag een puggle! Haha Mvg Niels Hooiveld

Yvon

geplaatst op 8 mei 2013 | 19:40

Hallo allemaal, ik ben lang niet meer op deze site geweest ik vind het leuk te lezen dat Luca waarschijnlijk zijn broertje Djezley en zusje Jenna te hebben gevonden.Ik ben zelf lid van Puggle-Club Belgium&The Netherlands en vind dat een hele leuke club.We delen alle ervaringen met elkaar of het nu om een zere poot,verharing of het dekken van een puggle gaat. We delen foto`s hebben meetings.We hebben een lijst met namen en geboorte datum`s van alle Puggles die al lid zijn van onze club.Kom gauw eens lezen op onze site en voeg je bij de club, ook de Puggles uit Duitsland zijn natuurlijk welkom.Tot gauw.

Priscilla

geplaatst op 12 april 2013 | 18:10

Wij hebben onze eerste Puggle in Veghel gekocht en onze 2e in Loosbroek. Volgens de zoekmachines zijn het allebei broodfokkers maar zijn wij daar prima behandeld en zag de omgeving waar de hondjes leefde er ook prima uit, wat mij wel opviel in Loosbroek is dat het erg koud was in de ruimte waar de pups zaten. Onze pupje had ook spoelwormen, deze leefde niet meer maar waren wel zichtbaar in de ontlasting waar ook bloed bij zat. Dat betekent dus dat dit hondje duidelijk niet vanaf de 2 weken ontwormt is wat ik wel heel slecht vind! De fokker was wel bereid de dierenarts kosten te betalen mocht het probleem aanhouden. Ik heb zelf nogmaals een kuur gegeven en nu lijkt het over. Bij de fokker in Loosbroek zit ook alleen de 1e inenting en chip erbij voor 350,- Bij de fokker in Veghel zitten alle inentingen erbij, is de pup gechipt en krijg je een wormenpasta mee die je thuis nog een aantal dagen moet geven, hier kosten de pups 595,- Uiteindelijk komt het bedrag ongeveer overeen maar zou ik toch eerder De Goordonken aanraden vanwege de nazorg.

Priscilla

geplaatst op 12 april 2013 | 17:57

Wij hebben vorige week onze 2e puggle Dexx gekocht, nu hebben we een teefje en een reu Wellicht zit er in het najaar wel een mooi nestje in:) Ben erg benieuwd wat dat voor pupjes worden.. Vast prachtig!

Judith

geplaatst op 12 april 2013 | 17:47

Je hebt op facebook een Puggle club Nederland en Belgie.... (is wel een besloten groep) Daar zijn verschillende honden niet gesteriliseerd + gecateriseerd. Ook is men bezig om een nestje van een puggle + puggle te vorme... Zou zeggen informeer daar eens.

laura

geplaatst op 12 april 2013 | 17:30

Uit eigen ervaring is pension de goordonken in veghel een super adres om je puggle op te halen! Zeer lieve mensen en een goede omgeving voor moeder en pup

Daphne

geplaatst op 12 april 2013 | 16:58

GOedemiddag, Ik ben op zoek naar een puggle pup. Weet iemand toevallig een adres?

laura

geplaatst op 25 maart 2013 | 02:13

Hallo! Wij zijn sinds oktober 2012 de eigenaren van stewie. Een heerlijke levendige vrolijke puggle. Ik ben op zoek naar haar broertjes of zusjes. Ben benieuwd hoe het met ze gaat. Stewie is op 10-08-2012 geboren in pension de goordonken in veghel!

Priscilla

geplaatst op 24 maart 2013 | 21:27

Wij hebben onze puggle Google (29-6-11) ook gekocht bij de Goordonken in Veghel en zitten erg te denken over een eigen nestje voordat ze gesteriliseerd word maar kunnen nergens een puggle reu vinden. Is hier misschien iemand die een mooie en gezonde reu ter beschikking stelt?

Melanie

geplaatst op 3 februari 2013 | 19:52

@ irene Wij willen in het voorjaar een leuke puggle pup kopen. Wij zijn dus wel erg benieuwd of jullie Puggle al zwanger is! Of als iemand anders nog een leuk nestje weet... alle reacties zijn welkom! Groetjes Melanie

astrid de graaf

geplaatst op 8 januari 2013 | 20:24

van zijn eigennaren van Gizmo (reu)geboren17-11-2011 en komt bij D.van Rooij uit Hapert vandaan en hebben 300,00 betaald incl.chippen inentingen ect. het is een lief hondje maar kan ook onzettend ondeugend zijn. groetjes astrid de graaf

Richelle

geplaatst op 28 december 2012 | 19:14

Hee, Ik heb Binky 11augustus (2012) uit Duitsland van de fam. Bomholt. Misschein broertjes of zusjes??? Binky doet het erg goed, was binnen een week al zinnelijk, wilt de hele dag spelen maar is af en toe ook heerlijk lui! Hij is nu 32 cm en al een aantal weken niet meer gegroeid. Hij is eigenwijs maar luisterd goed als ik hem roep. Hij heeft wel een zwakke maag... Voor de rest echt een schat van een hond!!!

Gerda

geplaatst op 3 december 2012 | 13:12

Wij hebben ook een Puggle van de Goordonken. Geboren 12 april 2011. Leuke blije hond. Wel erg klein gebleven. We hebben de vader gezien, een zwarte mopshond. Toe we naar de moeder vroegen kregen we een overduidelijk zwangere Beagle te zien!! Hebben verder nergens meer naar gevraagd, want we waren al verkocht. Ze is nieuwsgierig en eigenlijk nergens bang voor (hoewel ze nu wat voorzichtiger begint te worden). Loslopen geen probleem, want ze luistert goed. Kortom een fantastische hond, die we voor geen goud meer kwijt willen

diana

geplaatst op 14 november 2012 | 13:12

hoi renate wij hebben onze puggle verleden jaar gekocht ze is 1 juli 2011 geboren maar ik vind ze niet echt op een puggle lijken maar t is een schat

Gerrit

geplaatst op 3 november 2012 | 12:37

Inderdaad toch opletten met broodfokkers. Wij hebben ons Marie gekocht toen ze reeds 15 weken was. Nu is ze ca 26 maanden.Was liefde op het eerste zicht. Bij de koop in een dierenwinkel in Antwerpen bleek wel dat onze puggle uit het oostblok komt. De omstandigheden waarin daar gekweekt wordt zijn blijken erbarmelijk te zijn, maar dat hebben we ook pas later vernomen. Marie mag bij wandelingen op het strand, in de velden en het bos vrij lopen. Zij is nieuwsgierig en gaat wel andere honden begroeten/snuffelen. Op straat loslopen is echter uitgesloten.

Judith

geplaatst op 28 oktober 2012 | 00:46

Wij hebben onze puggle genaamd Noppes uit Duitsland gehaald een week geleden. Hij heeft nog 2 reutjes....www.puggle.de Pups zijn erg sociaal.....

Renate

geplaatst op 27 oktober 2012 | 23:58

Hallo Diana, ik zag op deze site dat jij een puggle uit Duitsland heb. Wij ook en uit dezelfde periode. Ik ben op zoek geweest naar de broertjes en zusjes van onze puggle Diego. De fokker had helaas geen foto's uit die tijd. Wie weet zijn de onze uit hetzelfde nest. Zou er leuk vinden als je reageert.

irene

geplaatst op 27 oktober 2012 | 22:02

Mochten jullie erop willen wachten...ik ga in het voorjaar met mijn puggle een nestje fokken. Dus bij interesse dan mag u altijd vrijblijvend komen kijken.. en ik ben dan denk ik de eerste in nederland die geen broodfokker is maar gewoon een huishond heeft en een nestje wil fokken, maar laten we wel wezen...of je nou particulier, broodfokker of rasfokker bent...we doen t allemaal voor een leuke cent..alleen de omstandigheden laten hier en daar te wensen over, en dat is maar wat je ervoor over hebt en of je erachter staat.... LET GOED OP dat is het belangrijkste..

Amy

geplaatst op 27 oktober 2012 | 21:03

Puggle-Club Belgium & The Netherlands. Zoals gevraagd in een eerder bericht hier het adres van een puggle club op facebook.

Theresia

geplaatst op 27 oktober 2012 | 13:31

hallo Elke, Ben je er al eens geweest dan? Wel makkelijk oordelen zo. Denk je dat een pension 25 jaar bestaat als het pure broodfokkers zijn? Ik heb mijn puggle daar gekocht en we hebben er een hele goede, eigenwijze hond aan. We zijn heel netjes geholpen, hebben alle papieren, entingen en meer en kunnen ten alle tijden bellen. Als het voor mij niet goed had gevoeld dan had ik deze pup zeker niet meegenomen. Hij zag er goed doorvoed uit, we mochten de ouders zien en ook de dierenarts bij ons thuis heeft hem gezond verklaard. Groetjes Theresia

Elke Vanhoof

geplaatst op 27 oktober 2012 | 13:01

De meeste van jullie hebben blijkbaar een hond gekocht bij een broodfokker. Google even naar antibroodfokactie en zie welke maffia jullie gesteund hebben. Ook al zien de pups er leuk uit, de ouders worden zwaar mishandeld en verwaarloosd en de enige manier om dit leed te stoppen is nooit nog een pup kopen bij zulke verkopers. Een goede fokker heeft maar 1 ras en wil ook jou en je leefomstandigheden goed kennen eer je een pup meekrijgt. De meeste kopen uit onwetendheid maar laat dit een tip zijn voor de toekomst.

kim

geplaatst op 29 september 2012 | 23:08

Hallo. Ik ben op zoek naar een leuke pugglepup. Nu denk ik er over om in Veghel te gaan kijken. Ik wil alleen een kleine hond. Kunnen jullie mij vertellen hoe groot deze pzeups uit veghel zijn als ze volgroeid zijn? ( rughoogte)

Anita van der Steen

geplaatst op 26 september 2012 | 22:02

Hallo Wen Onze Puk is nu 2 jaar en ik ben er erg blij mee, echter loslaten durf ik niet, als hij iets ziet dan is hij erg nieuwsgierig en gaat er meteen op af, koe of paard het maakt niet uit , hij wil spelen. Dus met wandelen is hij aan de riem voor zijn eigen veiligheid. Ik moet wel zeggen dat hoe ouder hoe rustiger toch klopt. Hij is erg blij, en vrolijk. Ook het adres is voor ons geen probleem geweest. Wij zijn er goed ontvangen en Puk heeft ons uitgezocht. Er was een klik.

Wen

geplaatst op 24 september 2012 | 13:18

Wij hebben nu een puggle pup van bijna vier maanden. We hebben hem uit Veghel gehaald. Het is een heel vrolijk, lief en eigenwijs mannetje, dat veel aandacht opeist, maar hij leert snel en genieten enorm van onze Schurk! Ik vroeg me af op mensen ervaring hebben met het los laten rennen van de puggle? Hij luisterd namelijk nu echt nog niet zo goed, logisch omdat hij nog een pup is, maar gaat dit wel komen of blijft het een raa met een eigen willetje dat niet luisterd? Verder kan ik vooral heel veel om hem lachen, vooral als hij slaapt, op zijn rug, met tong uit de mond :-)

Judith

geplaatst op 22 september 2012 | 13:34

Wij zijn ook op zoek naar een Puggle pup. Wij kwamen via internet ook uit op Veghel, aangezien deze meerdere hondenrassen aanbieden ben ik bang dat deze een broodfokker is. En dat de reviews erg slecht zijn over deze kennel. ' Weet iemand anders wel een fokker in Puggle Pups.

Hans-Willem

geplaatst op 9 augustus 2012 | 15:10

Weet er iemand een betrouwbaar en goed adres voor Puggle Pups. Wij hebben nog weinig ervaringen met een Puggle maar zouden graag ons gezin hiermee uitbreiden.

Anita van der Steen

geplaatst op 17 juli 2012 | 16:16

Hallo Alrac Onze Puk verliest geregeld veel haar. We merken wel hoe meer je bosteld hoe meer de verharing. Dit neemt niet weg dat ik Puk zou willen missen. Zijn goede zin en blijdschap maken alles goed. Veel wijsheid in de keuze.

alrac

geplaatst op 8 juli 2012 | 16:44

Hallo Allemaal, Ik zit er over te denken, om een puggle pup in huis te nemen. maar wat ik aan de puggle bezitters wil vragen is of de puggle erg verhaard, daar krijg ik niet echt een duidelijk antwoord op via internet. ik hoop dat iemand mijn vraag kan en wil beantwoorden. groetjes

Karin kiekens

geplaatst op 29 juni 2012 | 13:51

Hallo allemaal, Ik wil heel graag een Puggle pup. Is er iemand die een adres heeft waar ze nestjes hebben? Alvast bedankt Groetjes Karin

ray

geplaatst op 28 juni 2012 | 14:43

mijn puggle Tinker is echt een doerakje ze houdt erg van spelen en zwemmen. ze is geboren op 29 -06-2011 en komt uit de goordonken. ik vind de puggle een geweldig ras het zijn echte maatjes van je groet ray

irene

geplaatst op 24 juni 2012 | 12:31

hoi sandra, er is een puggle club op facebook. heel leuk en mijn mail adres irene-instructie@hotmail.com

Amy

geplaatst op 23 juni 2012 | 10:41

Amy, geboren 11-11-2011, graag contact met broertjes/zusjes uit hetzelfde nest; woudenmvl@ziggo.nl. Wij zijn nog steeds superblij met Amy en iedereen die haar zie wordt op slag verliefd. Na puppycursus een zeer lieve pup!!!!! Vind het jammer dat er nog zo weinig info over dit "merk" bestaat in Nederland.

Corina

geplaatst op 6 juni 2012 | 19:52

Hallo! Wij hebben ook een puggle pup gekocht bij de Goordonken in Veghel. Onze pup was al 4 maanden toen we haar kochten en daarom hebben we haar meteen mee genomen naar huis. Ze is geboren op 19 april 2011. Ze is het eerste jaar erg bang voor alles geweest, dit begint nu eindelijk iets bij te trekken. Waar die angst vandaag komt is mij nog steeds niet duidelijk. Met namelijk was ze bang als mensen dicht bij haar kwamen. Het is een super lief hondje en erg ondeugend. Ze doet meestal als of ze niet begrijpt wat er bedoeld word bepaalde comando's en daagt ons dan erg uit. En ze loopt buiten altijd weg als ze los is en komt dan nooit meer terug. Hahah! Gr Corina

Theresia

geplaatst op 14 mei 2012 | 15:19

Hoi Allemaal, Ook wij hebben een Puggle uit Veghel, Hummer is geboren op 11-11-2011 en ik zie dat er al een broertje of zusje van hem is. Ben wel benieuwd naar jullie verhaal.

Sandra

geplaatst op 13 mei 2012 | 22:26

Hallo Irene. Jij vroeg 26 april naar broertjes/zusjes van jullie Puggle geboren 8-12-2011. Nou, wij hebben waarschijnlijk een (blond)broertje van jullie hond !!! Toen wij Rayco kochten, waren er alleen nog een broertje en zusje, beide zwart. Laat ff je mailadres achter, dan kunnen we evt foto,s en ervaringen uitwisselen als jullie dat willen, natuurlijk. MvG, Sandra

Geriet

geplaatst op 3 mei 2012 | 14:46

Ik bedoel 2010 in plaats van 2011

Geriet

geplaatst op 2 mei 2012 | 21:03

Hoi, onze Djesley ook gekocht in Veghel, hij geboren op 2-4-11 wel heel raar dat ik lees dat Jenna en Luca van 1 en 6 april 2011 zijn. Yvon, misschien is Djesley wel een broertje van jullie Luca. Ben benieuwd naar jullie reacties.

irene

geplaatst op 26 april 2012 | 15:54

ik zoek nog broertjes of zusjes van onze puggle. geboren in veghel bij de goordonken op 08-12-11

Sarina

geplaatst op 9 april 2012 | 19:50

Voor allen die een Puggle hebben EN ook facebook (of dit willen aanmaken) is er 1 leuke plek: https://www.facebook.com/groups/puggle.club/ Na je aanvraag word je geaccepteerd en heb je toegang tot de hele club samen met nog een 20-tal andere Puggles uit België en Nederland!

Amy

geplaatst op 19 maart 2012 | 11:05

Wij hebben onze Puggle Amy ook bij de Goordonken vandaan, onze 2e hond bij dit adres en geen slechte ervaring. Onze Amy is geboren op ... 11-11-2011.

Sandra

geplaatst op 12 maart 2012 | 09:35

Wij hebben sinds 23 februari een puggle, genaamd Rayco, gekocht in Veghel. Wij zijn daar goed geholpen, veel tips en adviezen gekregen.Mochten vader en moeder hond zien ,maar omdat het later op de avond was wilde wij niet alle honden wakker maken. Ze hebben nl ook dierenpension. Vandaar dat we ze op pc hebben gezien. Rayco was in 2dgn krantzindelijk !Hij is super ondeugend, maar door consequent te zijn en te belonen, krijg je veel voor elkaar.En sávonds als de kinderen op bed liggen, heb je er een baby bij. Zo lief knuffelig....

Bianca

geplaatst op 6 maart 2012 | 13:14

Stuk voor stuk zijn ze gekocht bij broodfokkers die hun honden uit de oostblokken halen om te fokken. Teven die soms het daglicht nog nooit gezien hebben. Als ze te oud zijn worden ze afgedankt want dan leveren ze geen geld meer op. Daarom zien jullie geen ouders! Ik hoop dat jullie erg trots zijn op jullie pups....

petra

geplaatst op 20 februari 2012 | 21:46

Ons Guusje komt ook uit veghel. Wij hebben goede ervaringen maar vonden wel dat er erg veel hondjes bij elkaar in een hok zaten. Wij hadden voor Guusje gtote honden (Rhodesian ridgeback) maar zijn helemaal verslingert aan de Puggle. Het duurde lang voor ze zindelijk was. Ze is gek op onze kleinkinderen en onze siamesen. Ze kan ook goed alleen thuis blijven(dwz met andrre hond en vier katten)

amy

geplaatst op 12 februari 2012 | 21:44

hallo, Het gaat hier over jullie mooie ras, maar ik zou graag wat meer horen over de goordonken? ik ga hier woensdag een kijkje nemen en lees hier 2 slechte berichten maar ook hele goede.... iemand advies? groetjes amy

Shirley

geplaatst op 26 januari 2012 | 09:46

Ook wij hebben een puggle! Ook van de Goordonken. Mijn ouders hebben 6 jaar geleden daar een Boomer gekocht, vandaar dat we daar ook geweest zijn. Het zijn aardige mensen, niks op aan te merken. Yvon, weet je zeker dat ze van 01-04-2010 is, want onze puggle (Jenna heet ze) is van 06-04-2010 en dus ook van Goordonken. Ik heb me sinds gisteren ook aangemeld op de puggleclub op Facebook, en kan nu al niet wachten op een volgende meeting met al die puggles bij elkaar! Groetjes!

Yvon

geplaatst op 15 januari 2012 | 14:14

Hallo onze Puggle komt ook uit Veghel, zijn naam is Luca.Luca is van 01-04 2010 we hebben nooit problemen met hem het is een echte knuffel met zeer veel energie.wij zijn op zoek naar zijn broertje en twee zusjes.

Marina Neervens

geplaatst op 2 januari 2012 | 18:54

We hebben sinds 2 weken een Puggle Puk. Het is een lief,eigenwijs knuffelhondje. Het gaat heel goed met hem, alleen is hij nog niet zindelijk, maar dat kan natuurlijk ook niet zo snel. We gaan er vaak mee naar buiten om te laten plassen en dat gaat goed, maar soms plast hij 2 minuten daarna nog binnen. Het lijkt dat hij om aandacht vraagt, maar dat krijgt hij in overvloed. Heeft er iemand misschien tips??

RL

geplaatst op 27 december 2011 | 10:09

Ik zou u willen aanraden de recencies op internet van De Goordonken in Veghel goed te lezen. Deze fokker staat in de regio als bijzonder slecht bekend.

marleen

geplaatst op 18 december 2011 | 21:07

Hai, Jah klopt dat vonden wij ook zoveel van die hondjes bij elkaar, maar jah als je ze dan ziet zijn ze zooo leuk! Die van ons lijkt ook het meest op een mops. Lijkt ons wel leuk om naar een meeting te komen. Maar we zien of horen nog wel wanneer. Groetjes

Lydie

geplaatst op 16 december 2011 | 11:03

Dat viel ons ook op. Er zaten veel verschillende door elkaar. De een was ouder dan de ander. Ik ben nog geen broertje/zusje van onze tegengekomen. Zo dom dat ik niet naar de ouders gevraagt heb. Mja als je die snoetjes ziet ben je meteen verkocht. Maar ik moet zeggen het gaat heel erg goed met onze!! Hij blijft wel klein heeft echt het figuur van een mops. Klein maar fijn. Voordat ik het vergeet we zijn van plan om een nieuwe meeting te plannen. Mocht het jullie leuk lijken dan voeg je toe op http://www.facebook.com/#!/groups/217789421620456/

marleen

geplaatst op 15 december 2011 | 13:02

Hoi, Wij hebben onze wobke pas uitgezocht toen ze 10 weken was en hebben haar direct meegenomen. Dus ik weet het niet ze kwam uit een stal daar zaten misschien wel 10 puggles in grote en kleine alles door elkaar, en er waren toen nog 2 kleine lichte, en 1 van die 2 hebben wij. Vond wel dat er erg veel verschil van grote in zat, hadden jullie dat ook of niet/ Groetjes

Lydie

geplaatst op 13 december 2011 | 20:56

Dan hebben ze in veghel veel nestjes gehad.. Hebben jullie vorig jaar dat zwarte reutje gezien. Was ook een lieve.. Wij hadden toen wel een pup in de handen die was toen 4 weken ouder dan onze. Was toen de oudste wat er bij zat. Misschiens was dit puk? Was puk de laatste beige? Wij zijn rond de 22ste van dec gaan kijken

Anita van der Steen

geplaatst op 12 december 2011 | 19:17

Hallo Lydie Onze Puk is 13 september 2010 geboren, dus geen broertje. Het gaat heel goed met hem en hij is zo lief en lief ondeugend. Wat een energie en blijdschap krijg je hiervan. In een woord geweldig. Veel geluk met jullie puggles. gr Anita

Aletha

geplaatst op 26 november 2011 | 21:13

hoi Marleen, heb je facebook? want dan ga je gewoon naar http://www.facebook.com/#!/groups/217789421620456/ en kan je j erbij aanmelden. Anders mail je je mailadres naar aletha.deregt@gmail.com dan geef ik dat wel door aan de rest. Mocht er een meeting komen dan krijg je er mail van. Is super gezellig altijd.

marleen

geplaatst op 24 november 2011 | 18:55

Hoi hoi, Wij hebben ook een puggle pup ze word 25 december 1 jaar. Ze is ook geboren bij goordonken in Veghel. Ze is een super hondje, alles wat hier boven staat klopt precies. Alleen wobke heeft een onderbeet. Hoe kunnen wij ons bij de puggle club aanmelden? Zijn er verder hier nog broertjes of zusjes van haar? Groetjes

Pascale De Min

geplaatst op 17 november 2011 | 18:49

Hallo, Ik ben het baasje van twee prachtige Puggels. Lotto en Baron. Lotto is 3 jaar en Baron is 4 maanden. Het zijn echte schatjes. Ze zijn lief, schattig, koppig, speels, energiek, maar vooral heel trouw en ondeugend. Wij besloten er een tweede te kopen zodat Lotto een fijne vriend zou hebben. Het gaat prima tussen die twee scheetjes. Ook met onze paarden lopen ze mooi mee in de weide. Volgens mij zijn dit de tofste honden van de wereld! Groetjes, Pascale

Aletha

geplaatst op 17 november 2011 | 08:33

Hallo wij hebben nu een halfjaartje onze lieve puggle hond Siba. ze is van 24-december-2010 komt uit Nederland (ergens weten niet meer waar) iemand toevallig een puggle die ook op die datum is geboren? Onze Siba is zeer lief en aanhankelijk. Speelt graag met onze katten en met andere honden. Omdat ze vroeger beetje gepest is door honden die bij haar vorige eigenaren woonde is ze soms wel wat terughoudend naar andere honden. Verder is ze lekker druk en speels. Luisteren kan ze wel maar is zeer eigenwijs. Ze kan goed tegen alleen zijn ze is ook niks anders gewend. En als we thuis komen is ze zo blij ons te zien! Verder zijn we sinds kort ook lid van de puggleclub http://www.facebook.com/#!/groups/217789421620456/ Echt een aanrader! Meetings zijn supergezellig, superaardige mensen en het is leuk om al die puggles bij mekaar te zien. Ook wissel je veel informatie uit. Dus wie weet tot snel!

Lydie

geplaatst op 16 november 2011 | 11:40

Hallo, Wij hebben onze puggle ook uit Veghel. 595 euro voor betaalt. Met de inentingen en chip. Zelf hebben wij hier geen slechte ervaring mee gehad. Onze Wilosn is geboren 23 okt 2010. Anita kan het zijn dat jullie puggle een broertje is van onze?? Trouwens wij hebben een Puggle club in Nl. Op Facebook groep de puggle club. Wij doen ook meetings!! Heel leuk dus meld je snel aan!!

diana

geplaatst op 7 november 2011 | 21:57

wij hebben onze puggle in duitsland gekocht gechipd ingeent en ontwormd voor 850 euro ken het ras echt aanraden zou dr nooit meer kwijt willen maar je moet er wel heel de dag tijd voor hebben kunnen niet lang alleen zijn onze pup is zeer sociaal leert snel is gek op kinderen en andere honden. wij hebben onze gevonden via internet als je de eerste site aanklikt krijg je dr fokkersite te zien op www.puggle.de

Anita van der Steen

geplaatst op 25 oktober 2011 | 20:34

Wij hebben onze Puggle Puk in Veghel gekocht en zijn hier erg correct behandeld. Wij hebben 575 betaald incl. de spuiten. Hij werd in ons bijzijn gechipd. In feite heeft Puk ons uitgezocht, hij kwam meteen naar ons toe en bleef ons constant volgen. Hij is nu inmiddels 1 jaar en wij beleven nog steeds veel plezier met hem. Hij is erg slim en speelt veel, wandelt graag en is soms een erge knuffel hond.

tineke

geplaatst op 14 oktober 2011 | 11:24

Ik heb ook een puggle. Zijn naam is Sam. Een echte speelvogel. Hij leert heel snel en is ongelooflijk slim. hij kan wel de koppegaard uithangen. Wij hebben hem gekocht in brussel: www.animals-express.com Mijne Sam is nu 6 maand oud. Al van jongs af aan hebben we hem overal mee naar toe genomen zodat hij sociaal is tegenover mensen en andere honden. In het begin was hij heel schuchter maar nu hij naar de hondenschool gaat is dit geen probleem meer. Sam is heel aanhankelijk en zou mij overal volgen. Ik zou het mij niet meer kunnen voorstellen dat hij niet naast mij staat. Hij is echt mijn beste vriend !

C. Hagebout

geplaatst op 10 oktober 2011 | 00:29

@ir @Anita van der Steen, Ook wij zijn op zoek naar een Puggle pup, waar hebben jullie de pup vandaan, hoe is de ervaring met de koop gegaan (verkoper) en hoeveel kost een Puggle pup in NL, mijn nicht heeft er één gekocht in Duitsland, ik heb het idee dat ze daar veel goedkoper zijn.

diana

geplaatst op 7 oktober 2011 | 22:05

we hebben inmiddels onze puggle gevonden in duitsland ze is superrrrrrrrrrr ze heet pippa en is nu 13 weken toen ze 8 weken oud was hebben we haar gehaald ze is lief met kinderen speelt graag met alle honden alleen heeeel er eigenwijs maar ben blij dat ik ze heb grtjs diana

ir

geplaatst op 26 juli 2011 | 21:13

Onze Puggle een super lief dier de beschrijving van hierboven klopt goed, energiek wil veel aandacht en veel spelen! Echt een hondje voor wie veel thuis kan zijn en zijn energie mee kan delen! Maar op zijn tijd kan hij ook lekker op je schoot in slaap vallen maar is absoluut niet lui eerder ADHD nou ja deze dan! Hij heeft ook een ontzettend sterke neus en absoluut geen ademhalingsproblemen ruikt eerder te veel dan te weinig. Heeft inderdaad een conseqeunte opvoeding nodig maar harde aanpak heeft geen zin trekt hij zich niets van aan. schofthoogte is ongeveer 15 tot 20 cm.

Anita van der Steen

geplaatst op 21 juli 2011 | 22:13

Wij hebben sinds december 2010 onze Puggle Puk en zijn hier erg blij mee. Het is een erg lieve hond en is erg vrolijk. Puk is s'morgens erg lui en in de namiddag komt hij tot leven. Hij vind het erg leuk om te spelen en te wandelen en s'avonds is het net een baby, knuffelen en slapen. Hij is erg sociaal naar mensen en andere honden en ziet geen gevaar, wil alleen maar spelen en rennen met andere honden. Hij was erg snel zindelijk en dit behoeft bij consequent gedrag geen probleem te zijn. Het is een hondje wat veel liefde geeft en blijdschap.

diana

geplaatst op 15 juli 2011 | 21:27

heb nog geen ervaring met een puggle ben er naar op zoek maar kan er geen een vinden weet iemand misschien een betrouwbare fokker mvg diana

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Vergelijkbare honden

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test