Mc Sweeney's

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Mc Sweeney's. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 36 recensies)
Recensie: | 23 mei 2020 - 23:18

In januari 2020 mijn australian labradoodle pup opgehaald en vanaf moment één verliefd. Lang opzoek geweest naar een fokker waarbij je zonder de castratie verplichting een australian labradoodle kon krijgen. Voordat we hem mochten ophalen, zijn we meerdere keren op bezoek geweest om te kijken hoe het met de pup ging. We hebben een super leuke, lieve, enthousiaste en sociale pup in huis die het super leuk vindt om met kinderen en andere honden te spelen. Wanneer ik nog een pup in huis neem, kom ik hier zeker terug!

Recensie: | 31 maart 2020 - 12:23

Wij hebben Saar vorig jaar bij Mc Sweeney vandaan. Lieve mooie en zeer vrolijke hond. Bij Mc Sweeney werden wij hartelijk ontvangen en de communicatie verliep perfect. Lof en respect voor deze mensen die ook nog een zorgboerderij runnen.

Recensie: | 22 december 2019 - 07:39

14 december onze pup opgehaald. Zo super blij met deze lieve hond. Is kerngezond, lief en sociaal. De zindelijkheid en het slapen in de bench gaat nu al na een week best goed. Zeer tevreden over de aardige fokker! Met 4 weken oud mochten we komen kijken. We kregen veel tijd en uitleg over de pups. Daarna elke week een foto van de opgroeiende pups. Met 8 weken mochten we hem ophalen. Alle nieuwe baasjes gelijk gezien en met elkaar een workshop gekregen met handige tips. Je mag nu altijd nog terecht met vragen bij de fokker. De pups zijn goed gesoccialiseerd, doordat ze opgegroeid zijn op een zorgboerderij, met labradoodle's en er is een paarden pensioen stal aanwezig. Leuke combi!

Recensie: | 20 december 2019 - 08:22

12 oktober onze Labradoodle op mogen halen. Van te voren mochten we komen kijken en kregen we uitleg van Terry. Ook kregen we de vader en moeder te zien van onze Huub. We kregen de tijd om te knuffelen, vragen te stellen, maar ook om na te denken over de aanschaf. Zelf ben ik allergisch voor honden. Maar heb geen enkele reactie op onze hond. Wij zijn allemaal heel blij met onze pup van inmiddels 17 weken oud. Hij is lief, ondeugend, luistert zo nu en dan, eigenwijs, bijna zindelijk, doet het super in de bench als dat nodig is, blije hond. Kortom wij kunnen hem en zijn gezelligheid niet meer missen in huis. Wij bevelen MC sweeney dan ook echt aan.

Recensie: | 22 september 2019 - 08:55

Vorig jaar hebben wij ook een golden doodle gekocht via Terry. Een geweldige hond, lief, trouw, mooie bouw, , gezond. We zijn nog elke dag blij met haar. Betrouwbare en behulpzame fokker die alle tijd voor ons nam. We kregen een uitgebreide rondleiding en beide ouders waren aanwezig. Bij deze fokker voelde je de liefde voor zijn dieren meer dan de commercie. Wat bij veel fokkers, onze ervaring, niet meer het geval is. Wij kunnen deze fokker aan iedereen aanbevelen.

Recensie: | 18 augustus 2019 - 15:24

Bijna 6 jaar geleden hebben wij een Goldendoodle reu bij McSweeneys gekocht omdat mijn moeder en ik allergisch zijn voor honden. Wij hebben hem Mayor genoemd. Wij zijn nog steeds heel tevreden over hem, hij is heel lief, ook voor kinderen, een beetje eigenwijs en vooral heel slim. Hij houdt alleen niet van zwemmen, maar hij houdt er wel van als die met zijn poten in het water kan. Mijn moeder en ik hebben totaal geen last meer van onze allergie als we met Mayor knuffelen. Wij houden onwijs veel van hem en zijn heel blij dat we McSweeneys hebben gevonden, anders hadden wij geen hond kunnen aanschaffen door de allergie. Een onwijs lieve hond hebben wij eraan overgehouden, een schat van een beest, niet weg te denken uit ons leven!!!

Recensie: | 26 juli 2019 - 17:25

Op 18 juli jl. hebben wij onze doolde pup bij McSweeneys opgehaald en ze is nu al niet meer weg te denken uit ons leven. Een super lieve enthousiaste gezonde pup, dat onze dierenarts ook bevestigde. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij McSweeney. Alles is zeer professioneel verlopen en wij zijn goed geholpen door Terry (eigenaar van McSweeneys). Het gaf ons meteen al een goed gevoel bij de eerste ontmoeting dat er totaal geen druk werd gelegd bij het uitzoeken van een pup, en dat we 24 uur de tijd hadden om te beslissen. Alle pups zagen er gezond, schoon en verzorgd uit. Terry nam uitgebreid te tijd om de gezondheidsverklaringen van beide ouders door te nemen, die ook beide aanwezig waren. Kortom voor iedereen die opzoek is naar een doodle, kan ik McSweeneys aanraden!

Recensie: | 17 juli 2019 - 20:32

April 2019 een prachtige multigen Golden Doodle gekocht genaamd Jagger. Het voor contact was perfect met Terry. Hele aardige man met een groot hart voor de honden. Jagger hebben we met 4 weken mogen uitzoeken; met 8 weken kwam hij bij ons en was meteen vanaf dag 1 zindelijk! Het is de makkelijkste pup en hond die ik ooit heb gehad. Heel mooi karakter en een prachtig uiterlijk en een vacht die echt niet verhaard. Terry geeft je uitgebreid advies mee wanneer je de pup komt halen en deelt veel digitale info met je. De liefde naar de honden straalt ervanaf en dat zien we terug in onze Jagger. Jagger is gezond en heeft een prachtige vacht. Hij vermaakt zichzelf goed en is heel sociaal naar andere honden! Kan daarnaast prima alleen blijvenIk kan iedereen deze fokker aanraden ! Werkelijk perfect.

Recensie: | 22 mei 2019 - 12:53

In juni 2018 hebben we onze hond een golden doodle opgehaald bij mc sweeneys. Wat zijn we goed geinformeerd en geholpen. We konden alles vragen en Terry had alle tijd. De verblijven zagen er schoon en netjes uit. Kortom een echte aanrader.

Recensie: | 17 mei 2019 - 20:56

In de zomer van 2018 hebben we onze labradoodle Jack opgehaald bij McSweeny's. Hij is ondertussen een jaar oud en uitgegroeid tot een superleuke, actieve en lieve hond. Alles gezond en wel, geen problemen en een super karakter: slim, eigenwijs, lief en knuffelig. Over McSweeny's alleen maar lof: goede verzorging, leuke honden en een kennel met een purpose. Onze dochters zijn weg van Jack en hadden een erg goed gevoel toen we hen ophaalden. Hij was al goed gesocialiseerd en heeft geen problemen met mens en dier. Ook het feit dat de puppies hier niet standaard gecastreerd worden is top. Ook de nazorg is erg goed: via Whatsapp ia Terry altijd klaar voor vragen. Veel succes!

Recensie: | 14 mei 2019 - 15:52

We hebben in sept 2018 onze labradoodel Johan op mogen halen. Wat n geweldige mensen met t hart op de goede plaats. Ze hebben ons erg goed geholpen met duidelijke info over al onze vragen. Namen meer dan tijd voor ons. Onze Johan is gezond, knuffelig, heel erg lief en mooi! Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar n goede hond! Dank je wel fam Mc Sweeney

Recensie: | 10 mei 2019 - 15:16

Wij hebben met de Pasen Mooz opgehaald. Ze is superlief, heel nieuwsgierig en niet snel bang. De begeleiding van Terry is top en wij volgen zijn advies graag op zodat Mooz mag uitgroeien tot een gezonde en vrolijke Labradoodle.

Recensie: | 10 mei 2019 - 10:02

Op 24 maart 2019 hebben wij Buddy, een multigen doodle, opgehaald bij Mc Sweeny. Wij zijn heel tevreden over deze fokker. Ook Buddy is een heerlijk hond. Helemaal gezond en lekker speels.

Esther van Dee

Reactie geplaatst op 8 februari 2019 - 18:06

Volgens mij is hier sprake van n hetze. 3 dagen achter elkaar ontzettend nare berichten die ik nog eens berusten op onzin. Een opgezet spellete?! Het is wel duidelijk dat jullie nooit op de zorgboerderij zijn geweest anders kraam je deze onzin niet uit! Ikzelf ben er meerdere malen geweest en zowel de bezoekers van de zorgboerderij als de honden worden met liefde verzorgd. Ik ken meerdere pupeigenaren en die zijn allen zeer tevreden over deze fokker en hun hondjes. Lieve, sociale en gezonde doodle met naast n prachtig karakter ook n mooi uiterlijk. Stop met deze onzin en heb je problemen spreek de fokker dan persoonlijk aan ipv hier je gal te spuien!!

Liselotte

Reactie geplaatst op 8 februari 2019 - 18:01

Dit zijn hele vriendelijke mensen met groot hart voor hun honden! Hoe komen jullie bij deze verhalen? Zijn jullie er zelf binnen geweest? Je kunt iemand hier ook heel veel leed mee berokkenen, weet wel wat je zegt als je deze recensies plaatst.

Karin

Reactie geplaatst op 8 februari 2019 - 17:56

Inhoud verwijderd in verband met laster en smaad

Hondenliefhebber

Reactie geplaatst op 7 februari 2019 - 14:18

Van McSweeney's weet ik niks.
verdere reactie verwijderd door de redactie aangezien gebruiker zelf aangeeft niets te weten over deze fokker

Fred

Reactie geplaatst op 6 februari 2019 - 19:03

Inhoud verwijderd in verband met laster en smaad

Recensie: | 13 januari 2019 - 20:02

Wij waren al bekend met Mc Sweeney’s Doodles door goede vrienden, die hun hond Brody, een Goldendoodle, daar gekocht hebben. Destijds, inmiddels twee jaar geleden, ben ik mee geweest om Brody op te halen en had meteen een goed gevoel bij de fokker. Genoeg ruimte, een goede verzorging en heel veel liefde voor de honden van heel veel mensen. Inmiddels twee jaar verder, hebben wij sinds 8 december onze Labradoodle, Frankie, bijna 14 weken oud. Een super lieve, relaxte en sociale hond. Ik geloof dat wij in plaats van een hond, een knuffelbeer in huis hebben gehaald. Het kost een hoop tijd zo’n pup, maar die bestede tijd is het meer dan waard. En @ Terry, onze complimenten voor de goede diensten. De informatie, de snel beantwoorde vragen via sms en de nazorg regel jij allemaal super goed!

Recensie: | 11 januari 2019 - 20:55

Begin december hebben wij onze Suus opgehaald bij deze fokker. Hele vriendelijke mensen die goed zijn voor de honden. Geen overdreven eisen zoals andere fokkers die soms stellen, maar ze willen goede baasjes vo9r hun hondjes! Een fijne plek waar ze onder de mensen zijn, erg mooi zo op de zorgboerderij! Een hele rondleiding zodat we precies wisten hoe het er aan toe ging. Ons gevoel was erg goed. Suus is een ontzettend lieve, rustige hond, we kunnen ons geen lievere hond wensen. Dolgelukkig zijn we met haar! We kunnen iedereen deze fokker aanraden, top gewoon!

Recensie: | 4 januari 2019 - 20:43

Sinds eind 2016 hebben wij onze hond Jack bij deze fokker gekocht. We kunnen ons geen betere hond wensen. Ontzettend gehoorzaam, lief voor de kids en andere mensen en dieren. Makkelijk en rustig. We zijn ontzettend blij met hem. Mcsweeney was prima, down to earth en open over hun werkwijze.

Recensie: | 25 november 2018 - 17:43

Wij zijn zo blij met Pleuntje. Een hele lieve, relaxete hond. Kregen van onze dierenarts te horen dat ze een hele mooie hond is met een rustige uitstraling. Precies waar wij naar op zoek waren. Zo blij!

Mc Sweeney's doodles

Reactie van de fokker op 25 oktober 2018 - 18:28

Beste Ingrid, Het wordt wel vervelend dat wij op deze manier moeten communiceren. Na uw recensie (30 januari) heb ik uw de gelegenheid gegeven om bij ons te komen meelopen en echt te ervaren hoe het hier gaat. U heeft niks laten horen en geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. U gaat nu een stap verder door feiten te verzinnen die niet waar zijn en tot mijn verbazing betrek je onze bezoekers erbij. Dit vind ik niet acceptabel en hier ga ik dan verder ook niet op in. Wat wij doen met onze bezoekers en onze honden geeft ons voldoening en voelt goed. Ik wil u vragen om met respect over onze bezoekers te praten en uw volgende slechte recensie (onder uw eigen naam of uw "fictieve" naam Ingrid) te houden bij de waarheid. MVG, Terry McSweeney

Recensie: | 25 oktober 2018 - 09:45

Hebben al die mensen die hier zo positief reageren de kennelschuur gezien met al die kennels voor richting de 30 honden? Ja, overdag zitten de honden zonder pups buiten in een soort zandweide, maar daarna terug in de raamloze schuur. Socialisatie door knuffelen met dementerenden vanaf 3 weken oud is geen socialisatie. Zindelijkheidtraining? Dat gaat niet met pups die niet in huiselijke sfeer opgroeien maar deels in een bezoekruimte en deels in een schuur opgroeien. Dit betreft wel degelijk een fokker/vermeerderaar die als een van de hoofdinkomsten fokken van Goldendoodles heeft. Nou zijn veel van bovenstaande reacties van mensen die voor augustus 2017 een pup gekocht hebben, toen zat deze kennel nog niet op de huidige locatie in Sterksel. Maar hoe dan ook, kijk uit met deze fokker.

Recensie: | 23 oktober 2018 - 16:50

Sinds januari 2017 zijn we de trotse eigenaar van doodle Lara, fokker McSweeney. De fokker informeert je goed, ze zijn nuchter, denken met je mee, geven advies. Pas geleden nog contact gehad met fokker, Na even nadenken wisten ze weer wie wij waren. Daaruit blijkt wel de betrokkenheid. Er lopen inderdaad veel honden, maar kijk eens waar ze lopen, hoeveel ruimte ze hebben, hoeveel liefde ze krijgen. Ze komen een aandacht te kort Lara is nu volwassen en uitgegroeid tot een prachtige hond. Dagelijks krijgen we complimenten dat Lara zo mooi is, zo grappig, lief etc..Het is onze vierde hond maar zo'n hond als Lara krijgen we nooit meer. We zijn echt verliefd op haar. Ze is echt bijzonder.

Recensie: | 15 augustus 2018 - 20:23

Onze Fenne is inmiddels bijna 9 maanden en is uitgegroeid tot een heerlijke lieve sociale en altijd blije hond met naast een prachtig innerlijk ook nog een prachtig uiterlijk. Ze is stabiel en hewl rustig in huis, buuten altijd blij en vrolijk voor alles en iedereen. Groot voordeel is dat de pups overdag veel aandacht krijgen op de zorgboerderij, met de socialisatie zit het dus wel goed. Bij Terry kan je altijd terecht voor al je vragen of tips.

Recensie: | 7 augustus 2018 - 08:30

Wat zijn wij blij met onze hond. Hij is fantastisch, mooi, lief en enthousiast. Toen we voor het eerst kwamen kijken, kregen we een rondleiding. Bij het speelveld waren de andere honden inclusief de papa en mama van ons reutje die ons enthousiast begroetten. Voor ons was het meteen duidelijk. We hoefden ook niet lang meer na te denken. Ook Terry mc Sweeney wist veel te vertellen en uit te leggen. Doen dus!!

Recensie: | 14 juli 2018 - 22:21

Wanneer je het mc sweeneys terrein betreedt hoor je geen hond blaffen maar waait de liefde je tegemoed ....alsook passie ....en dit alles in een kader van vrije natuur...wat een zege om daar een pup te kunnen kopen ...dikke dank om dit mooie stabiele wezen ...x

Recensie: | 24 juni 2018 - 11:31

Sinds maart 2018 hebben wij via Mc Sweenies onze golden doodle Tommie. Het is echt een super leuk en lief en makkelijk hondje. Binnen rustig en buiten lekker blij. Hij speelt heel graag met andere honden. De honden groeien op op een mooie boerderij met veel grond rondom. De ouders van Tommie hebben wij ook mogen zien. Je voelt dat dit gezin veel liefde heeft voor de dieren. We zijn erg blij en tevreden. Zeker een aanrader!

Recensie: | 13 juni 2018 - 22:34

Wij hebben sinds januari 2018 Saar van McSweeneys. Ik heb nog nooit zo'n makkelijke hond gezien. Ze was vrijwel direct zindelijk, luistert erg goed, is heel ontspannen en heeft een heel goed/sociaal karakter. Ze is ook heel lief met kinderen en andere honden. Bij de puppy-cursus vonden ze ook dat Saar een heel makkelijk hondje is, dat goed luistert. Je kan altijd terecht met vragen bij Terry en Carolien, en ze reageren heel snel. Ik kan het iedereen aanraden om hier je hondje te halen.

Recensie: | 23 februari 2018 - 16:40

Sinds vorige maand hebben wij een labradoodle, afkomstig van McSweeney's. Erg tevreden over Terry, honden zitten er goed bij op de boerderij en worden met liefde grootgebracht!

Recensie: | 22 februari 2018 - 20:15

Sinds juli 2017 woont Goldendoodle Sipke bij ons. Een geweldige hond, ondeugend én leergierig, hij was snel zindelijk en is dol op mensen en honden. We hebben goede ervaringen met de Mc Sweeneys!

Recensie: | 21 februari 2018 - 18:49

Sinds vorige maand hebben wij een heel lief hondje. Sky is een mooie hond, rustig in omgang en fijn om mee te gaan wandelen. De Mc Sweeney's hebben ons goed geholpen bij het uitkiezen van een geschikt hondje.

Recensie: | 19 februari 2018 - 09:15

Heb in december 2017 mijn labradoodle mogen halen. Wat een fantastische hond zeg en al zo fijn dat die al gewend was aan mensen en kinderen. Superfijn adres om hier je hond te halen, begeleiding vanaf het begin tot op heden hartstikke goed geregeld. Nazorg top, zelf nu nog staan de Mc Sweeney`s mij bij met raad en daad als er vragen zijn over mijn hond. Heb de vader en moeder gezien, wat een leven hebben ze zeg, in alle vrijheid met andere honden en worden overdag gesocialiseerd met mensen en kinderen. Echt een aanrader om hier je hond vandaan te halen. Top. geen andere woorden voor. Carolien en Terry, bedankt voor deze fantastische hond. Groetjes Antoine

Recensie: | 11 februari 2018 - 17:47

Wij hebben 24 december 2017 onze pup Charlie opgehaald. Wat een heerlijkheid en gezelligheid in ons leven. Charlie is super goed gesocialiseerd, enorm leergierig en zo lief. 1e reactie bij puppycursus van de trainster: wat een heerlijke pup met enorm veel rust in zich. We zijn vanaf het allereerste contact met McSweeneys netjes en goed geholpen. Wij zijn intens gelukkig met onze bruine Australian Labradoodle.

Recensie: | 11 februari 2018 - 10:14

Hele leuke lieve pup. Goed geholpen ook met het uitkiezen welke pup bij ons past. Mochten de ouders ook ontmoeten van de pup. Kan met vragen terecht. Fijne ervaring en genieten heerlijk van onze superleuke hond

Mc Sweeney's doodles

Reactie van de fokker op 30 januari 2018 - 21:08

Beste Ingrid, Wij hebben niet eens 25 honden in totaal. De honden die wij hebben lopen iedere dag mee en verblijven overdag buiten in onze honden wei. Onze pups worden in de zorgboerderij (huiselijke sfeer) gesocialiseerd. Jammer dat u de verkeerde indruk heeft gekregen. Ik nodig u bij deze uit om een dag te komen helpen met het verzorging van onze honden en een dag mee lopen met ons. Mijn email adres is mcsweeneysdoodles@gmail.com, wij horen het graag.

Recensie: | 18 januari 2018 - 16:30

Wij hebben sinds eind december 2017 een labradoodle van Mc Sweeney's in huis. Een super vrolijke, eigenwijze gezellige pup. We zijn erg blij met haar. Over Mc Sweeney zijn wij zeer tevreden, toen de pups waren geboren zijn we na een paar weken gaan kijken en bij het ophalen van de pup was alles keurig en goed geregeld. Ook als we nu nog vragen hebben mogen we ten alle tijden contact opnemen. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare, goede fokker.

Recensie: | 8 januari 2018 - 13:38

We hebben onze australische labradoodle (met stamboom en papieren) hier gekocht. Hele fijne sfeer en ontzettend vriendelijke en gastvrije benadering. Onze pup Harvey is inmiddels alweer bijna 3 weken bij ons en tot zo ver gaat alles prima. Het is een lieve speelse jonge hond, die snel leert.

Recensie: | 3 januari 2018 - 10:14

Wij hebben afgelopen zomer een labradoodle gekocht bij Mc Sweeney's. Een hartelijke ontvangst van open en eerlijke mensen. We kregen een rondleiding en mochten meteen alles zien en alle vragen werden netjes beantwoord. Doordat onze pup is geboren op hun zorgboerderij en er veel mee gedaan is is hij meteen heel sociaal en helemaal niet bang. Het is een echte allemansvriend en we raden deze fokker dan ook aan iedereen aan.

Recensie: | 25 oktober 2016 - 09:38

Wij hebben in juli 2016 onze golden doodle pup gekocht bij Mc Sweeneys doodles. Het is een lieve enthousiaste gezonde hond die snel leert. De honden groeien op binnen een huiselijke omgeving. De fokkers zijn aardig en hebben alles over voor hun honden. Ze geven goeie tips en zijn bereikbaar voor evt. vragen en advies. Wij bevelen Mc Sweeneys doodles dan ook van harte aan!

Recensie: | 2 oktober 2016 - 22:03

Wij hebben een pup bij de Macsweenys gekocht. Een super lieve, vrolijke en kerngezonde doodle. Ze was 8 weken toen we haar ophaalde en al goed gesocialiseerd. Ook na 2 jaar kunnen we altijd terecht voor vragen en/of advies bij de Macsweenys , een super goede nazorg.

Mijntje Biermann

Reactie geplaatst op 2 oktober 2016 - 21:57

Kleine aanpassing op mijn eerdere berichtje. Onze Goldendoodle is geboren in januari 2015!! Over een 3-4 maanden vieren we zijn 2e verjaardag alweer??

Recensie: | 2 oktober 2016 - 21:42

Wij hebben onze Goldendoodle pup geboren begin januari 2016 bij McSweeneys gekocht. Een pup met een lief, maar pittig karaktertje. Maar met een goede opvoeding en goeie hulp vanuit McSweeneys is onze Goldendoodle uitgegroeid tot een lieve rustige stabiele puber. Wij hebben wel besloten om onze reu te laten castreren, waardoor hij een mooie rustige lieve hond is geworden. Het is ook een hele enthousiaste, speelse hond?? Na de aankoop van je pup kun je nog steeds met vragen terecht bij McSweeneys, dat vind ik echt een pluspunt. Je koopt een pup, maar daar blijft het niet bij. De hulp is voor langere tijd. Dat is heel fijn!!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto