Mc Sweeney's

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Mc Sweeney's. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 21 recensies)
Recensie: | 25 november 2018 - 17:43

Wij zijn zo blij met Pleuntje. Een hele lieve, relaxete hond. Kregen van onze dierenarts te horen dat ze een hele mooie hond is met een rustige uitstraling. Precies waar wij naar op zoek waren. Zo blij!

Mc Sweeney's doodles

Reactie van de fokker op 25 oktober 2018 - 18:28

Beste Ingrid, Het wordt wel vervelend dat wij op deze manier moeten communiceren. Na uw recensie (30 januari) heb ik uw de gelegenheid gegeven om bij ons te komen meelopen en echt te ervaren hoe het hier gaat. U heeft niks laten horen en geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. U gaat nu een stap verder door feiten te verzinnen die niet waar zijn en tot mijn verbazing betrek je onze bezoekers erbij. Dit vind ik niet acceptabel en hier ga ik dan verder ook niet op in. Wat wij doen met onze bezoekers en onze honden geeft ons voldoening en voelt goed. Ik wil u vragen om met respect over onze bezoekers te praten en uw volgende slechte recensie (onder uw eigen naam of uw "fictieve" naam Ingrid) te houden bij de waarheid. MVG, Terry McSweeney

Recensie: | 25 oktober 2018 - 09:45

Hebben al die mensen die hier zo positief reageren de kennelschuur gezien met al die kennels voor richting de 30 honden? Ja, overdag zitten de honden zonder pups buiten in een soort zandweide, maar daarna terug in de raamloze schuur. Socialisatie door knuffelen met dementerenden vanaf 3 weken oud is geen socialisatie. Zindelijkheidtraining? Dat gaat niet met pups die niet in huiselijke sfeer opgroeien maar deels in een bezoekruimte en deels in een schuur opgroeien. Dit betreft wel degelijk een fokker/vermeerderaar die als een van de hoofdinkomsten fokken van Goldendoodles heeft. Nou zijn veel van bovenstaande reacties van mensen die voor augustus 2017 een pup gekocht hebben, toen zat deze kennel nog niet op de huidige locatie in Sterksel. Maar hoe dan ook, kijk uit met deze fokker.

Recensie: | 23 oktober 2018 - 16:50

Sinds januari 2017 zijn we de trotse eigenaar van doodle Lara, fokker McSweeney. De fokker informeert je goed, ze zijn nuchter, denken met je mee, geven advies. Pas geleden nog contact gehad met fokker, Na even nadenken wisten ze weer wie wij waren. Daaruit blijkt wel de betrokkenheid. Er lopen inderdaad veel honden, maar kijk eens waar ze lopen, hoeveel ruimte ze hebben, hoeveel liefde ze krijgen. Ze komen een aandacht te kort Lara is nu volwassen en uitgegroeid tot een prachtige hond. Dagelijks krijgen we complimenten dat Lara zo mooi is, zo grappig, lief etc..Het is onze vierde hond maar zo'n hond als Lara krijgen we nooit meer. We zijn echt verliefd op haar. Ze is echt bijzonder.

Recensie: | 15 augustus 2018 - 20:23

Onze Fenne is inmiddels bijna 9 maanden en is uitgegroeid tot een heerlijke lieve sociale en altijd blije hond met naast een prachtig innerlijk ook nog een prachtig uiterlijk. Ze is stabiel en hewl rustig in huis, buuten altijd blij en vrolijk voor alles en iedereen. Groot voordeel is dat de pups overdag veel aandacht krijgen op de zorgboerderij, met de socialisatie zit het dus wel goed. Bij Terry kan je altijd terecht voor al je vragen of tips.

Recensie: | 7 augustus 2018 - 08:30

Wat zijn wij blij met onze hond. Hij is fantastisch, mooi, lief en enthousiast. Toen we voor het eerst kwamen kijken, kregen we een rondleiding. Bij het speelveld waren de andere honden inclusief de papa en mama van ons reutje die ons enthousiast begroetten. Voor ons was het meteen duidelijk. We hoefden ook niet lang meer na te denken. Ook Terry mc Sweeney wist veel te vertellen en uit te leggen. Doen dus!!

Recensie: | 14 juli 2018 - 22:21

Wanneer je het mc sweeneys terrein betreedt hoor je geen hond blaffen maar waait de liefde je tegemoed ....alsook passie ....en dit alles in een kader van vrije natuur...wat een zege om daar een pup te kunnen kopen ...dikke dank om dit mooie stabiele wezen ...x

Recensie: | 24 juni 2018 - 11:31

Sinds maart 2018 hebben wij via Mc Sweenies onze golden doodle Tommie. Het is echt een super leuk en lief en makkelijk hondje. Binnen rustig en buiten lekker blij. Hij speelt heel graag met andere honden. De honden groeien op op een mooie boerderij met veel grond rondom. De ouders van Tommie hebben wij ook mogen zien. Je voelt dat dit gezin veel liefde heeft voor de dieren. We zijn erg blij en tevreden. Zeker een aanrader!

Recensie: | 13 juni 2018 - 22:34

Wij hebben sinds januari 2018 Saar van McSweeneys. Ik heb nog nooit zo'n makkelijke hond gezien. Ze was vrijwel direct zindelijk, luistert erg goed, is heel ontspannen en heeft een heel goed/sociaal karakter. Ze is ook heel lief met kinderen en andere honden. Bij de puppy-cursus vonden ze ook dat Saar een heel makkelijk hondje is, dat goed luistert. Je kan altijd terecht met vragen bij Terry en Carolien, en ze reageren heel snel. Ik kan het iedereen aanraden om hier je hondje te halen.

Recensie: | 23 februari 2018 - 16:40

Sinds vorige maand hebben wij een labradoodle, afkomstig van McSweeney's. Erg tevreden over Terry, honden zitten er goed bij op de boerderij en worden met liefde grootgebracht!

Recensie: | 22 februari 2018 - 20:15

Sinds juli 2017 woont Goldendoodle Sipke bij ons. Een geweldige hond, ondeugend én leergierig, hij was snel zindelijk en is dol op mensen en honden. We hebben goede ervaringen met de Mc Sweeneys!

Recensie: | 21 februari 2018 - 18:49

Sinds vorige maand hebben wij een heel lief hondje. Sky is een mooie hond, rustig in omgang en fijn om mee te gaan wandelen. De Mc Sweeney's hebben ons goed geholpen bij het uitkiezen van een geschikt hondje.

Recensie: | 19 februari 2018 - 09:15

Heb in december 2017 mijn labradoodle mogen halen. Wat een fantastische hond zeg en al zo fijn dat die al gewend was aan mensen en kinderen. Superfijn adres om hier je hond te halen, begeleiding vanaf het begin tot op heden hartstikke goed geregeld. Nazorg top, zelf nu nog staan de Mc Sweeney`s mij bij met raad en daad als er vragen zijn over mijn hond. Heb de vader en moeder gezien, wat een leven hebben ze zeg, in alle vrijheid met andere honden en worden overdag gesocialiseerd met mensen en kinderen. Echt een aanrader om hier je hond vandaan te halen. Top. geen andere woorden voor. Carolien en Terry, bedankt voor deze fantastische hond. Groetjes Antoine

Recensie: | 11 februari 2018 - 17:47

Wij hebben 24 december 2017 onze pup Charlie opgehaald. Wat een heerlijkheid en gezelligheid in ons leven. Charlie is super goed gesocialiseerd, enorm leergierig en zo lief. 1e reactie bij puppycursus van de trainster: wat een heerlijke pup met enorm veel rust in zich. We zijn vanaf het allereerste contact met McSweeneys netjes en goed geholpen. Wij zijn intens gelukkig met onze bruine Australian Labradoodle.

Recensie: | 11 februari 2018 - 10:14

Hele leuke lieve pup. Goed geholpen ook met het uitkiezen welke pup bij ons past. Mochten de ouders ook ontmoeten van de pup. Kan met vragen terecht. Fijne ervaring en genieten heerlijk van onze superleuke hond

Mc Sweeney's doodles

Reactie van de fokker op 30 januari 2018 - 21:08

Beste Ingrid, Wij hebben niet eens 25 honden in totaal. De honden die wij hebben lopen iedere dag mee en verblijven overdag buiten in onze honden wei. Onze pups worden in de zorgboerderij (huiselijke sfeer) gesocialiseerd. Jammer dat u de verkeerde indruk heeft gekregen. Ik nodig u bij deze uit om een dag te komen helpen met het verzorging van onze honden en een dag mee lopen met ons. Mijn email adres is mcsweeneysdoodles@gmail.com, wij horen het graag.

Recensie: | 30 januari 2018 - 14:53

Let op met deze fokker. Dit is een broodfokker/honden vermeerderaar. De honden zien er niet slecht verzorgd uit, maar ze hebben er 25+ fokteven in kennels in een dichte schuur. Wel komen ze ,volgens zeggen,dagelijks buiten. Ze hebben meerdere nesten tegelijk. Puppen groeien niet in huiselijke sfeer op.

Recensie: | 18 januari 2018 - 16:30

Wij hebben sinds eind december 2017 een labradoodle van Mc Sweeney's in huis. Een super vrolijke, eigenwijze gezellige pup. We zijn erg blij met haar. Over Mc Sweeney zijn wij zeer tevreden, toen de pups waren geboren zijn we na een paar weken gaan kijken en bij het ophalen van de pup was alles keurig en goed geregeld. Ook als we nu nog vragen hebben mogen we ten alle tijden contact opnemen. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare, goede fokker.

Recensie: | 8 januari 2018 - 13:38

We hebben onze australische labradoodle (met stamboom en papieren) hier gekocht. Hele fijne sfeer en ontzettend vriendelijke en gastvrije benadering. Onze pup Harvey is inmiddels alweer bijna 3 weken bij ons en tot zo ver gaat alles prima. Het is een lieve speelse jonge hond, die snel leert.

Recensie: | 3 januari 2018 - 10:14

Wij hebben afgelopen zomer een labradoodle gekocht bij Mc Sweeney's. Een hartelijke ontvangst van open en eerlijke mensen. We kregen een rondleiding en mochten meteen alles zien en alle vragen werden netjes beantwoord. Doordat onze pup is geboren op hun zorgboerderij en er veel mee gedaan is is hij meteen heel sociaal en helemaal niet bang. Het is een echte allemansvriend en we raden deze fokker dan ook aan iedereen aan.

Recensie: | 25 oktober 2016 - 09:38

Wij hebben in juli 2016 onze golden doodle pup gekocht bij Mc Sweeneys doodles. Het is een lieve enthousiaste gezonde hond die snel leert. De honden groeien op binnen een huiselijke omgeving. De fokkers zijn aardig en hebben alles over voor hun honden. Ze geven goeie tips en zijn bereikbaar voor evt. vragen en advies. Wij bevelen Mc Sweeneys doodles dan ook van harte aan!

Recensie: | 2 oktober 2016 - 22:03

Wij hebben een pup bij de Macsweenys gekocht. Een super lieve, vrolijke en kerngezonde doodle. Ze was 8 weken toen we haar ophaalde en al goed gesocialiseerd. Ook na 2 jaar kunnen we altijd terecht voor vragen en/of advies bij de Macsweenys , een super goede nazorg.

Mijntje Biermann

Reactie geplaatst op 2 oktober 2016 - 21:57

Kleine aanpassing op mijn eerdere berichtje. Onze Goldendoodle is geboren in januari 2015!! Over een 3-4 maanden vieren we zijn 2e verjaardag alweer??

Recensie: | 2 oktober 2016 - 21:42

Wij hebben onze Goldendoodle pup geboren begin januari 2016 bij McSweeneys gekocht. Een pup met een lief, maar pittig karaktertje. Maar met een goede opvoeding en goeie hulp vanuit McSweeneys is onze Goldendoodle uitgegroeid tot een lieve rustige stabiele puber. Wij hebben wel besloten om onze reu te laten castreren, waardoor hij een mooie rustige lieve hond is geworden. Het is ook een hele enthousiaste, speelse hond?? Na de aankoop van je pup kun je nog steeds met vragen terecht bij McSweeneys, dat vind ik echt een pluspunt. Je koopt een pup, maar daar blijft het niet bij. De hulp is voor langere tijd. Dat is heel fijn!!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto