Mc Sweeney's

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Mc Sweeney's. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 6 recensies)
Recensie: | 18 januari 2018 - 16:30

Wij hebben sinds eind december 2017 een labradoodle van Mc Sweeney's in huis. Een super vrolijke, eigenwijze gezellige pup. We zijn erg blij met haar. Over Mc Sweeney zijn wij zeer tevreden, toen de pups waren geboren zijn we na een paar weken gaan kijken en bij het ophalen van de pup was alles keurig en goed geregeld. Ook als we nu nog vragen hebben mogen we ten alle tijden contact opnemen. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare, goede fokker.

Recensie: | 8 januari 2018 - 13:38

We hebben onze australische labradoodle (met stamboom en papieren) hier gekocht. Hele fijne sfeer en ontzettend vriendelijke en gastvrije benadering. Onze pup Harvey is inmiddels alweer bijna 3 weken bij ons en tot zo ver gaat alles prima. Het is een lieve speelse jonge hond, die snel leert.

Recensie: | 3 januari 2018 - 10:14

Wij hebben afgelopen zomer een labradoodle gekocht bij Mc Sweeney's. Een hartelijke ontvangst van open en eerlijke mensen. We kregen een rondleiding en mochten meteen alles zien en alle vragen werden netjes beantwoord. Doordat onze pup is geboren op hun zorgboerderij en er veel mee gedaan is is hij meteen heel sociaal en helemaal niet bang. Het is een echte allemansvriend en we raden deze fokker dan ook aan iedereen aan.

Recensie: | 25 oktober 2016 - 09:38

Wij hebben in juli 2016 onze golden doodle pup gekocht bij Mc Sweeneys doodles. Het is een lieve enthousiaste gezonde hond die snel leert. De honden groeien op binnen een huiselijke omgeving. De fokkers zijn aardig en hebben alles over voor hun honden. Ze geven goeie tips en zijn bereikbaar voor evt. vragen en advies. Wij bevelen Mc Sweeneys doodles dan ook van harte aan!

Recensie: | 2 oktober 2016 - 22:03

Wij hebben een pup bij de Macsweenys gekocht. Een super lieve, vrolijke en kerngezonde doodle. Ze was 8 weken toen we haar ophaalde en al goed gesocialiseerd. Ook na 2 jaar kunnen we altijd terecht voor vragen en/of advies bij de Macsweenys , een super goede nazorg.

Mijntje Biermann

Reactie geplaatst op 2 oktober 2016 - 21:57

Kleine aanpassing op mijn eerdere berichtje. Onze Goldendoodle is geboren in januari 2015!! Over een 3-4 maanden vieren we zijn 2e verjaardag alweer??

Recensie: | 2 oktober 2016 - 21:42

Wij hebben onze Goldendoodle pup geboren begin januari 2016 bij McSweeneys gekocht. Een pup met een lief, maar pittig karaktertje. Maar met een goede opvoeding en goeie hulp vanuit McSweeneys is onze Goldendoodle uitgegroeid tot een lieve rustige stabiele puber. Wij hebben wel besloten om onze reu te laten castreren, waardoor hij een mooie rustige lieve hond is geworden. Het is ook een hele enthousiaste, speelse hond?? Na de aankoop van je pup kun je nog steeds met vragen terecht bij McSweeneys, dat vind ik echt een pluspunt. Je koopt een pup, maar daar blijft het niet bij. De hulp is voor langere tijd. Dat is heel fijn!!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie
Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto