Dierenkliniek Nuenen

Sinds 1 april 1999 hebben de dierenartsen Wouter Mackay en Rob Groenen zich gevestigd op de Vincent van Goghstraat 72. Op dat moment hadden beide dierenartsen al enkele jaren ervaring en wilden graag een eigen praktijk beginnen. De kwaliteit van de diergeneeskunde en aandacht voor het dier staat in onze praktijk voorop.
De praktijkruimte werd al snel te klein en in 2003 deed zich de mogelijkheid voor om uit te breiden. In het nieuwe gedeelte is een ruime operatiekamer, voorzien van zeer moderne apparatuur. Ook is er een aparte ruimte gemaakt om de dieren voor de operatie onder anaesthesie (narcose) te brengen en te scheren. Daarnaast zijn er ruime en overzichtelijke hokken gemaakt voor de dieren die worden opgenomen zodat ze altijd goed in de gaten gehouden kunnen worden. Zowel direct als via een bewakingscamera. De oude operatiekamer doet nu dienst als ruimte voor tandheelkundige behandelingen en voor het maken van echos.

Een punt waar we zeer trots op zijn is ons team. Onze assistentes zijn zeer ervaren en goed op elkaar ingewerkt zodat ze onder alle omstandigheden optimaal kunnen functioneren. Daarom kunnen wij u een goede service bieden als het gaat om bijvoorbeeld bereikbaarheid, openingstijden, het maken van afspraken , ophalen van medicijnen en voeding. Daarnaast zijn zij zeer goed opgeleid in o.a narcosebewaking. Zij waarborgen de veiligheid van uw dier tijdens de narcose, zodat de dierenarts zijn volledige aandacht op de ingreep kan richten.

Adresgegevens

Adres
Vincent van Goghstraat 72
Plaats
5671GZ Nuenen
Telefoon
040-2831868
Fax
Website
Bezoek website
Email
-
Rubriek
Dierenarts

Openingstijden

 • Ma
  Onbekend
 • Di
  Onbekend
 • Wo
  Onbekend
 • Do
  Onbekend
 • Vr
  Onbekend
 • Za
  Onbekend
 • Zo
  Onbekend

Aanvullende praktijkinformatie

Praktijktype:

Behandelingen:


Diensten:

Dieren:
Faciliteiten:

Producten:

Algemeen Oordeel (0 reviews)

Gratis vermelding

Wil jij ook een vermelding van je praktijk?

Ik wil een gratis vermelding

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto