Siberische Husky

Alles wat je wilt weten over de Siberische Husky

Fokkers van een Siberische Husky

jayson

Eigenaar:hakeem

Contact:

Ras:Siberische Husky

Plaats: Frederiksoord, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel jayson te Frederiksoord wordt gerund door hakeem. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

melaniemalburg

Eigenaar:melaniemalburg

Contact:

Ras:Siberische Husky

Plaats:3621BK Breukelen, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel melaniemalburg te Breukelen wordt gerund door melaniemalburg. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Woefkesranch

Eigenaar:Marleen

Contact:003215755942

Ras:Siberische Husky

Plaats:2580 Putte, Belgiƫ

Reviews: (0 reviews)

De kennel Woefkesranch te Putte wordt gerund door Marleen. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 17. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Zverovatost

Eigenaar:Winkelman

Contact: 00336471016047

Ras:Siberische Husky

Plaats:39150 Chaux des Crotenay, Frankrijk

Reviews: (0 reviews)

De kennel Zverovatost te Chaux des Crotenay wordt gerund door Winkelman. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.