Leuke compilatie van honden die gek doen!

Nieuws: Leuke compilatie van honden die gek doen!

Honden, wat zijn ze leuk, lief, aandoenlijk en cute. Maar wat kunnen ze af en toe raar doen! Een leuke compilatie van honden in de meest gekke situaties
Honden, je kunt er niet om heen. In Nederland worden er ongeveer 2,2 miljoen honden gehouden. Met een bevolking van circa 16,7 miljoen mensen komt dat neer dat ongeveer één op de zeven Nederlanders een hond in huis heeft.

Exacte cijfers niet bekend
Pas sinds april 2013 is het verplicht dat elk hond een chip krijgt. Honden die voor deze datum zijn geboren en geen chip hebben worden dus niet meegeteld. Noord-Brabant spant de kroon met het aantal honden. Deze hoge scores zijn overigens te verklaren door de aanwezigheid van vele fokkers in deze regio.

Geen liefhebber?
Mocht je trouwens niet zo'n liefhebber zijn van honden dan kun je misschien beter gaan verhuizen naar bijvoorbeeld de Schildersbuurt in Den Haag. Hier staan 61 honden geregistreerd op 29.290 inwoners. Vind je Den Haag niet echt je stad, denk dan eens na over Amsterdam. In de Dapperbuurt in Amsterdam staan 20 honden geregistreerd op 8260 inwoners.
Maar hondenliefhebber of niet, grappige foto's zijn altijd wel leuk om te kijken toch? Na een zoektocht op het wereld wijde web hebben we een leuke compilatie gemaakt.

Koud kontje?Van je broertjes moet je het hebbenWat?!Hoe zit dit?Spijt hebben van je actieIn de knup?!Verstoppertje spelenFinding NemoModderbadjeEn dan zo de auto weer inViespeuk!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht
Je reactie wordt verwerkt

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto