De Gekke Bekken Show

Nieuws: De Gekke Bekken Show

Honden hebben verbazingwekkende expressieve koppen. En zo af en toe kunnen ze een kop trekken die ons doet schaterlachen. We hebben een paar leuke gevonden
We kennen allemaal wel die momenten dat je net even een raar gezicht trekt en je dan op de foto wordt gezet. Als je dan die foto weer terugziet dan kunnen er twee dingen gebeuren.
1. Je schiet in een gigantische lachstuip omdat je niet van jezelf wist dat je in staat was om zó'n gezicht te kunnen trekken.
2. Je voelt je gezicht gloeien en krijgt letterlijk het schaamrood op je kaken. Je doet er alles aan om die foto verwijderd te krijgen. Want stel je voor dat die foto het internet bereikt.

Wat zijn ze toch leuk
Onze lieve trouwe viervoeters kunnen er ook wat van hoor. Honden hebben verbazingwekkende expressieve koppen. En zo af en toe kunnen ze een expressie aannemen die ons doet schateren. Het leuke voor ons als baas is natuurlijk als we dat moment vast kunnen leggen. En nog leuker wordt het dat we dat met zijn alleen op Instagram of Facebook kunnen plaatsen om iedereen te laten lachen om je hond.

Ze moesten eens weten
Deze schattige honden hebben we gevonden op het internet voor je.Gaan we nu al naar huis?Ruim in zijn vachtWow, je bent nog groter dan een Duitse Dog!Wát zei jij?Wat zat er in de cake?Onder water een poker face trekkenZeg me waar mijn bot is of....Onverwacht bezoek krijgenWat kun je hier nu van zeggenChinees gegeten gisteren?Red me!Vliegjes vangen!Wat?!Gast ,je hebt tandsteen!Stop met kietelen!!!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht
Je reactie wordt verwerkt

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto