Honden die op beroemdheden lijken!

Nieuws: Honden die op beroemdheden lijken!

Een top twaalf overzicht van honden die wel heel erg veel lijken beroemdheden. Met een paar hebben wij toch wel erg veel medelijden!
Als je je dubbelganger nog niet hebt ontmoet, dan heb je misschien wel op de verkeerde plek gekeken. Sommige wereldleiders, acteurs en zangers hebben bijvoorbeeld hun dubbelganger al gevonden, maar dan in het dierenrijk.

Look-a-likes
Op onze aarde lopen er meer dan zeven miljard mensen rond en er wordt wel gezegd dat van deze zeven miljard er vijf mensen rondlopen die sprekend op jou lijken.

Ieder mens bestaat vet en water en lichaamshaar. We maken allemaal dezelfde eiwitten, in ons brein heeft bijna iedereen dezelfde chemische reacties en ons leven lijkt ook nog eens ontzettend op elkaar. Van veraf kan het dan ook zo maar zijn dat je iemand ziet lopen die sprekend op een bekende van je lijkt. Maar als je dan dichterbij komt, dan ga je toch wel de kleine verschillen zien. De neus die iets anders is of de ogen die wat verder uit elkaar staan.

De eerste indruk
Wij willen je dan ook graag de volgende foto's laten zien waarbij waarschijnlijk je allereerste indruk zal zijn: "Tjee zeg die lijkt er echt heel erg op!". Want de overeenkomsten van sommige van onderstaande foto's zijn wel heel erg opvallend!

Poetin look-a-likeSamual L Jackson look-a-likeJohn Travolta look-a-likeRon Perlman look-a-likeSnoop Dog look-a-likeHarrison Ford look-a-likePayton Manning look-a-likeDonald Trump look-a-likeLady Gaga look-a-likeAdolf Hitler look-a-likeJulia Roberts look-a-likeEric StoneStreet look-a-like

Johan

geplaatst op 31 juli 2017 | 15:37

Heel leuk! Treffend!

Janet

geplaatst op 10 juli 2017 | 10:45

Er zitten een paar hele leuke tussen!! Ik heb alleen medelijden met het Hitler look-a-like hondje

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht
Je reactie wordt verwerkt

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto