Grappige momenten waarop honden foto's wisten te verpesten

Nieuws: Grappige momenten waarop honden foto's wisten te verpesten

Als het op foto's maken aankomt kan het maar zo zijn dat je af en toe voor rare verassingen komt te staan. Een fotodump van honden als verrassingselement!
Momenten die we willen koesteren die leggen we graag vast op de foto of film. Vroeger gingen veel van deze momenten verloren, want niet iedereen had een fototoestel en als je die al wel had, dan had je deze ook niet dagelijks bij je. Maar tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiel op zak, dus dit is geen enkel probleem meer. Er worden dan ook ontzettend veel foto's gemaakt. Maar soms, soms maak je een foto en als je hem dan later terugkijkt dan denk je "Hè, WAT IS DIT?"

Alles wordt vastgelegd en gedeeld
Foto's maken met ons mobieltje doen we allemaal. We maken leuke selfies, foto's van mooie uitzichten. Maar ook dieren, kinderen en kleinkinderen. En alles wordt gedeeld op Instagram, Facebook, Snapchat en Pinterest. Gelukkig maar, maar want dan kunnen we allemaal genieten van al het moois, maar ook van de bloopers!

Veel moeite kost het niet
We hoefden niet heel erg veel moeite te doen om tot een leuke compilatie te komen van foto's waarop honden een 'storende factor' zijn.

Geniet van onderstaande foto's. Mocht je nou zelf ook een keer een foto hebben, huiver dan niet om deze in te zenden. Je kunt je foto eenvoudig opsturen via deze pagina. Je foto staat dan gelijk op de website.

Have fun!

1. Een mooie boom!2. Territoriumdrift!3.Als je moet, dan moet je4. Kijk mijn kontje dan!5. Pomptiedom, let niet op mij!6. Euhm......7. Ik wil er ook op!8. Dorstig!9. Wat zij kan, kan ik beter!10. Verstoppertje spelen!11. Hier ben ik!12.Ikke wil ook op de foto!Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht
Je reactie wordt verwerkt

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto