Kennel de Harmonie

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Kennel de Harmonie. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 4 recensies)
Recensie: | 10 juni 2021 - 14:15

Beste honden-liefhebbers. Bij kennel de Harmonie geven wij de klanten uitgebreid uitleg, in de hoop dat men zich aan deze richtlijnen houdt. Ook geven wij de mensen het advies mee om contact met ons op te nemen wanneer men vragen heeft. Wij hebben niets te verbergen en is de gehele kennel gewoon te bezichtigen wanneer men hier aanwezig is. In bovenstaande artikelen lees ik echter helaas wat onjuiste beweringen. Spijtig dat deze mensen geen contact met ons hebben opgenomen. Maar wanneer u uit onkunde, onjuiste beweringen plaatst op internet, is dit niet geheel de juiste weg. Met vriendelijke groet, Kennel de Harmonie

Recensie: | 12 mei 2021 - 07:55

Wij zijn in contact gekomen met kennel de Harmonie doordat wij goede verhalen hoorde. Heel fijn contact gehad met meneer en uiteindelijk mochten wij de pup ophalen. Onwetend wat ik was... Er waren nog 3 andere honden met pups en achter de schuifdeur zaten er nog zoveel meer. Dit is niet te zien omdat je in principe alleen maar in het voorste gedeelte komt. Tevens krijg je een protocol mee dat het hondje mogelijk giardia kan hebben en hoe te behandelen. Al vrij snel thuis met de pup laat hij agressief gedrag zien, heel fel. Informatie gevraagd bij een hondendeskundige en daar kregen we te horen dat dit gedrag niet past bij zowel Beagle als cavelier. Nog bij iemand anders navraag gedaan en die beaamde dit. Onverantwoord om dit bij een jong kind te

Recensie: | 12 mei 2021 - 06:56

Het leek in eerste op zicht een vriendelijke man maar nadat hij zijn geld heeft wordt hij onvriendelijk. In corona periode (weet niet hoe het er voor was) heeft de mama hond van onze puppy minimaal 2 nestje in een jaar gehad wat niet mag. Het hele nest waar mijn hondje uit kwam was ziek en ze heeft het net overleefd. Honden zitten met elkaar in hokjes en zijn niet gesocialiseerd ze zijn overal bang voor. Als je daar een hond weghaald zul je veel geduld moeten hebben en veel trainen.

Recensie: | 26 april 2021 - 13:39

Heel onvriendelijke mens! Doet heel erg misterieus over de puppy’s en als je om uitleg vraagt krijg je een hap en een snauw! Ik raad absoluut niet aan om hier een puppy te adopteren! Er zijn veel betere kennels die het hart wel op de juiste plaats hebben en die wel tijd maken om jou de juiste uitleg te geven. Ben nog steeds niet goed van da manier waarop wij behandeld zijn!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto