de snelle

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met de snelle. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 2 recensies)

mops

Reactie van de fokker op 10 mei 2016 - 20:58

onderstaand bericht is een recensie van kennel at Kunama ofwel onze huidige buren. Waar Justitie tussenin staat ivm met al het genoemde wat bij hun aan de gang is. Zoals iedereen weet die contact met ons opneemt bent u van harte welkom bij ons langs te komen. Bekijk ook eens onze facebook pagina wat wij allemaal actief doen met onze honden. Helaas is het wel degelijk de waarheid dat onze honden bijna niey in de tuin kunnen verblijven vanwege de K9 getrainde honden van kennel at Kunama die dwars door het hek komen.

Recensie: | 10 mei 2016 - 19:58

Er zijn aan een behoorlijk aantal klachten bekend bij politie, woningvereniging en de dierenbescherming. De honden zitten minimaal 23 uur opgesloten in benches, de tuin ligt regelmatig vol met onlasting en de overlast van het blaffen is niet iets om vrolijk van te worden!!! Op dat moment woonden ze nog in Ridderkerk waar ze GELUKKIG weg zijn, ben heel benieuwd hoelang ze dit in hun huidige woonplaats kunnen doen voordat ook daar de HALVE buurt gaat klagen!!!

Recensie: | 19 februari 2016 - 19:22

Beste heer/ mevrouw, We zijn een gezin met drie opgroeiende kinderen, een hond, en twee katten, en willen er graag een pup bij. Na veel gelezen te hebben zijn we uitgekomen bij de samojeed en hopen dat er deze zomer nog een nestje komt. Mvg, Rineke en Ronald kraaienbrink

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto