Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen

Nieuws: Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen

Een fotodump van honden die op de meest gekke plekken in slaap zijn gevallen of in de meest onmogelijke houdingen een powernap doen. Slaap lekker doggies!
Naast het achtervolgen van hun eigen staart, het ophalen van stokken of ballen of het blaffen naar postbodes is slapen toch wel één van de meest favoriete dingen die een hond doet.
We kopen de mooiste manden en de leukste kleedjes en geven hier op jaarbasis best wel wat geld aan uit. Maar of die slaapplekken de hond nou echt wat uitmaakt?

Droomland
Struinend op het internet zijn we heel veel foto's tegengekomen van trouwe viervoeters die zich in droomland bevinden. De baasjes troffen ze op de meest gekke plekken en in de meest bizarre houdingen aan en hebben dit voor eeuwig vastgelegd. Het is maar goed dat de honden niet weten dat ze op het internet circuleren!

Zo kom je tussen onderstaande afbeeldingen een foto tegen van een schapendrijver die, nadat zijn werk erop zat, lekker bovenop de schaap en slaap is gevallen, een puppy die na de maaltijd in zijn voerbak in slaap is gevallen en een hondje die in het handvat van een portier een tukkie aan het doen is. Het lijkt wel alsof het bij een hond zo werkt dat als hij moe is, hij zich ter plekke neer laat vallen en lekker gaat slapen.

De fotodump van vermoeide honden
Hier volgt een fotodump van 15 foto's van honden die 'lekker' aan het slapen zijn.

1. Autorijden is best vermoeiend!2. Als muziekles erop zit!3. Niet kunnen kiezen4. Of de bloemen het ooit nog gaan doen?5. Waar anders?6. Hoe lang houdt hij dit vol?7. Ondersteboven!8. Slaap lekker makker!9. Of dit slim is?10. Foei!11. Er zit toch echt een voetensteun!12. Eten is zoooo vermoeiend!13. Hoe krijgt ie het voor elkaar!14. Een zware baan?15. Als het schapendrijven erop zit!Er zijn nog geen reacties geplaatst.
 
 

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Nieuws

Publicatie staatssecretaris: De lijst van agressieve honden

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Om welke rassen gaat het?

Het houden van honden met oneerlijke reputaties

Welke hondenrassen worden beschouwd als 'pas daar maar voor op' en worden als gevaarlijk gezien vanwege hun verschijning of reputatie?

Grappige momenten waarop honden foto's wisten te verpesten

Als het op foto's maken aankomt kan het maar zo zijn dat je af en toe voor rare verassingen komt te staan. Een fotodump van honden als verrassingselement!

Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden?

Met de komst van de lente is er bij veel mensen weer reden tot zorgen in verband met de ziekte van Lyme. Maar is deze ziekte ook gevaarlijk voor honden?

Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen

Een fotodump van honden die op de meest gekke plekken in slaap zijn gevallen of in de meest onmogelijke houdingen een powernap doen. Slaap lekker doggies!