Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Nieuws: Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Olly is een ontzettend vrolijke Jack Russel deed mee aan een behendigheidswedstrijd. Hij heeft geen prijs gewonnen maar zeker weten de show gestolen!
Behendigheidswedstrijden zijn niet alleen leuk voor de baas, want je bent echt lekker bezig met je hond, maar er zijn heel veel honden die er dol op zijn. Honden moeten tijdens zo'n wedstrijd door tunnels heen rennen, over balkjes heen springen, piramides beklimmen en snel door stokjes heen rennen.

In het Verenigd Koninkrijk bestaan deze wedstrijden ook en hier vond kort geleden Crufts 2017 plaats,een groots evenement. En wie daar ook mee deed was Olly, een lieve, olijke, vrolijke Jack Russel van 5 jaar oud.

Slechts 6 weken oud was Olly toen hij in een kattenvervoersmand bij Blue Cross achtergelaten werd. Blue Cross is één van Groot-Brittannië's oudste dierenwelzijn goede doelen. Karen adopteerde Olly toen hij een ongeveer elf weken oud was en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

De wedstrijd
Olly blonk niet echt uit in talent en viel dan ook niet in de prijzen, maar waar blonk Olly dan wel in uit? Zijn enorme enthousiasme, zijn doorzettingsvermogen, zijn snelheid en zijn onhandigheid. Deze lieve kleine Jack Russel miste een sprong over een balk, lanceerde zichzelf over een piramidehindernis, maar bleef de hele tijd blij en enthousiast.
Niet alleen de commentatoren genoten van Olly, het publiek genoot ook mee. Hij heeft geen prijs gewonnen, maar heeft zeker weten de show gestolen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
 
 

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Nieuws

Publicatie staatssecretaris: De lijst van agressieve honden

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Om welke rassen gaat het?

Het houden van honden met oneerlijke reputaties

Welke hondenrassen worden beschouwd als 'pas daar maar voor op' en worden als gevaarlijk gezien vanwege hun verschijning of reputatie?

Grappige momenten waarop honden foto's wisten te verpesten

Als het op foto's maken aankomt kan het maar zo zijn dat je af en toe voor rare verassingen komt te staan. Een fotodump van honden als verrassingselement!

Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden?

Met de komst van de lente is er bij veel mensen weer reden tot zorgen in verband met de ziekte van Lyme. Maar is deze ziekte ook gevaarlijk voor honden?

Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen

Een fotodump van honden die op de meest gekke plekken in slaap zijn gevallen of in de meest onmogelijke houdingen een powernap doen. Slaap lekker doggies!