Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Nieuws: Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Olly is een ontzettend vrolijke Jack Russel deed mee aan een behendigheidswedstrijd. Hij heeft geen prijs gewonnen maar zeker weten de show gestolen!
Behendigheidswedstrijden zijn niet alleen leuk voor de baas, want je bent echt lekker bezig met je hond, maar er zijn heel veel honden die er dol op zijn. Honden moeten tijdens zo'n wedstrijd door tunnels heen rennen, over balkjes heen springen, piramides beklimmen en snel door stokjes heen rennen.

In het Verenigd Koninkrijk bestaan deze wedstrijden ook en hier vond kort geleden Crufts 2017 plaats,een groots evenement. En wie daar ook mee deed was Olly, een lieve, olijke, vrolijke Jack Russel van 5 jaar oud.

Slechts 6 weken oud was Olly toen hij in een kattenvervoersmand bij Blue Cross achtergelaten werd. Blue Cross is één van Groot-Brittannië's oudste dierenwelzijn goede doelen. Karen adopteerde Olly toen hij een ongeveer elf weken oud was en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

De wedstrijd
Olly blonk niet echt uit in talent en viel dan ook niet in de prijzen, maar waar blonk Olly dan wel in uit? Zijn enorme enthousiasme, zijn doorzettingsvermogen, zijn snelheid en zijn onhandigheid. Deze lieve kleine Jack Russel miste een sprong over een balk, lanceerde zichzelf over een piramidehindernis, maar bleef de hele tijd blij en enthousiast.
Niet alleen de commentatoren genoten van Olly, het publiek genoot ook mee. Hij heeft geen prijs gewonnen, maar heeft zeker weten de show gestolen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
 
 

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Nieuws

Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild

Verborgen in een van de meest afgelegen en onherbergzame gebieden op aarde is een gezonde populatie van de New Guinea Highland Wild Dog aangetroffen.

Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Olly is een ontzettend vrolijke Jack Russel deed mee aan een behendigheidswedstrijd. Hij heeft geen prijs gewonnen maar zeker weten de show gestolen!

Stop met het aankleden van je hond

Dierenartsen waarschuwen voor de nieuwste trend, namelijk je hond in de meest bizarre outfits rond laten lopen. Gevolg is een stijging van huidproblemen

Omdat wij als mens falen, One Strike Out

Het rapport ‘Hondenbeten aan de Kaak gesteld’ van de Raad voor Dierenaangelegenheden heeft erg veel onrust veroorzaakt bij zowel eigenaren en fokkers.

Hond met abnormale kop wil gewoon lief gevonden worden

Picasso, een Corgi mix met een afwijking aan zijn gezicht had geen kans op een nieuwe huis en belande hierdoor op de euthanasielijst in het asiel, totdat..