Het laatste en leukste nieuws over honden

Waarom zijn honden zo lief? Eindelijk weten we waarom!

Redactie

Eindelijk maar toch weten we waarom honden nu zo lief zijn, het is gewoon een foutje in het DNA. Honden zijn gewoon een beetje geestelijk gehandicapt.

Lees het artikel

Wat is een goede hondenschool?

Redactie

Hoe vind je nou een goede hondenschool en waar moet je dan op letten? Belangrijk, ook omdat er straks verplichte opvoedcursussen gevolgd moeten worden.

Lees het artikel

De Gekke Bekken Show

Redactie

Honden hebben verbazingwekkende expressieve koppen. En zo af en toe kunnen ze een kop trekken die ons doet schaterlachen. We hebben een paar leuke gevonden

Lees het artikel

Honden die op beroemdheden lijken!

Redactie

Een top twaalf overzicht van honden die wel heel erg veel lijken beroemdheden. Met een paar hebben wij toch wel erg veel medelijden!

Lees het artikel

Cuteness overload: Hond te lief voor Queensland politiemacht

Redactie

Gavel, een schattige pup waarvan de overheid dacht dat hij uit zou groeien tot de trots van de 'Queensland Dog Squad' bleek veel te lief voor deze functie.

Lees het artikel

Publicatie staatssecretaris: De lijst van agressieve honden

Redactie

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Om welke rassen gaat het?

Lees het artikel

Het houden van honden met oneerlijke reputaties

Redactie

Welke hondenrassen worden beschouwd als 'pas daar maar voor op' en worden als gevaarlijk gezien vanwege hun verschijning of reputatie?

Lees het artikel

Grappige momenten waarop honden foto's wisten te verpesten

Redactie

Als het op foto's maken aankomt kan het maar zo zijn dat je af en toe voor rare verassingen komt te staan. Een fotodump van honden als verrassingselement!

Lees het artikel

Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden?

Redactie

Met de komst van de lente is er bij veel mensen weer reden tot zorgen in verband met de ziekte van Lyme. Maar is deze ziekte ook gevaarlijk voor honden?

Lees het artikel

Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen

Redactie

Een fotodump van honden die op de meest gekke plekken in slaap zijn gevallen of in de meest onmogelijke houdingen een powernap doen. Slaap lekker doggies!

Lees het artikel

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto