Kennel van Suwald (lid VBK)

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Kennel van Suwald (lid VBK). Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.

Recensies

4

1 stemmen gegeven

4
Hello op eerdere datum heb ik u laten weten geïnteresseerd te zijn in een Maltipoo. U melde mij dat de eerst volgende nest ongeveer midden maart zal zijn. Wij willen een pup uit deze nest. Maar wij wonen wel 250 km heen en 250 km retour van uw woon plaats dur u begrijpt dat wij niet zomaar even 500 km gaan rijden om te komen zien. Wij wensen dan ook op foto te kopen liefst een reu. Graag kregen wij van u meer informatie, ook de prijs ongeveer de datum dat u de foto's kunt door sturen dan kunnen wij uiteindelijk een definitieve afspraak maken om de zaak verder af te handelen Groetjes Ronny

Deel jouw ervaring

 
 
* Waardering:(Zodra je je naam en email adres hebt ingevoerd, kun je hier stemmen)

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Nieuws

Publicatie staatssecretaris: De lijst van agressieve honden

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Om welke rassen gaat het?

Het houden van honden met oneerlijke reputaties

Welke hondenrassen worden beschouwd als 'pas daar maar voor op' en worden als gevaarlijk gezien vanwege hun verschijning of reputatie?